Fahrettin Saç: "Lobilerin değil, kobilerin adayıyım"

FAHRETTİN SAÇ, FOÇA HALKININ DESTEĞİNİ BEKLİYOR 

Fahrettin Saç: "Lobilerin değil, kobilerin adayıyım"
26 Şubat 2019 - 13:10

Büyük Birlik Partisi Foça eski İlçe Başkanı Fahrettin Saç, partisinden Foça Belediye Meclis üyesi adayı oldu. 2004 yerel seçimlerinde MHP'den, 2014'te de Büyük Birlik Partisi'nden Foça Belediye başkan adayı olan Fahrettin Saç,  bu defa da Belediye Meclis üyeliğine talip oldu.

Büyük Birlik Partisi'nin Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı aldığı için, bu dönem Foça'da Belediye başkan adayı çıkarmadıklarını belirten Büyük Birlik Partili Saç, partililerinden gelen yoğun istek üzerine aday olmaya karar verdiğini söyledi. 

Foça'da bugüne kadar birkaç istisna dışında Belediye Meclis üyeliği görevini hakkıyla yerine getiren olmadığını öne süren Fahrettin Saç, seçildiği takdirde parmakla gösterilen, örnek bir meclis üyesi olacağının sözünü verdi. 

Kendisini lobilerin değil, kobilerin adayı olarak tanımlayan Saç, Foça Belediye Meclisi'nde  başta emekçi ve esnaflar olmak üzere tüm Foça halkını en güzel şekilde temsil edeceğini dile getirdi. 

Büyük Birlik Partililerin görev aldıkları her yerde farkını ortaya koyduğunu ve bu sayede teveccüh gördüğünü anlatan Saç, "Halkın bize tevdi ettiği görev bizim için kutsaldır, onurdur, namusla eş değerdir. Biz, onurumuza şerefimize nasıl sahip çıkıyorsak,  halkın bize verdiği göreve de aynı hassasiyetle sahip çıkan bir anlayışa sahibiz.  Biz, Büyük Birlik olarak Belediye Meclisine talibiz. Belediye Başkanlığını hangi partinin adayı kazanırsa kazansın, biz o mecliste Foça'ya faydalı olacağına inandığımız her öneriye destek oluruz. Fakat ister ittifak ortağımız, ister rakibimiz olsun, fark etmez! Yanlış, hatalı ve Foça'ya zarar getireceğine inandığımız her  girişimin karşısında dağ gibi dururuz. Foça için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymaktan geri durmayız. Belediye Meclisi birilerinin saltanat süreceği bir kurum değildir. Belediye Meclisi halkın sorunlarına ve beklentilerine çözüm üretilen bir kurumdur. Belediye Meclis üyeliği de kimsesizlerin kimsesi olabilmektir" diyerek, Foça halkından destek beklediğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...