Evlilik Hazırlığında Olanlara LG Hediyesi

LG, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle evlilik hazırlıklarını erteleyenlere sürpriz bir kampanya sunuyor.

Evlilik Hazırlığında Olanlara LG Hediyesi
26 Ekim 2020 - 18:47
LG, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle evlilik hazırlıklarını erteleyenlere sürpriz bir kampanya sunuyor. 24 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, her hangi bir LG markalı farklı iki beyaz eşya alana 1.000 TL, üç farklı beyaz eşya alana ise 2.000 TL indirim yapılıyor.

LG Electronics (LG), pandemi nedeniyle düğün sezonunu kaçıranlara, evlilik hazırlıklarını sonbahara bırakanlara mükemmel bir kampanya sunuyor. 24 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında düzenlenen “LG Evlilik Kampanyası” kapsamında, farklı 2 adet LG markalı beyaz eşya alanlara 1.000 TL, farklı 3 adet LG markalı beyaz eşya alanlara ise 2.000 TL indirim yapılıyor. LG Evlilik Kampanyası’nın sağladığı fırsatlar, tüm LG markalı buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutucu ve bulaşık makinesi modelleri için kullanılabiliyor.

Beyaz Eşyada LG Kalitesi
LG markalı çamaşır makineleri kullanıcılara sunduğu üstün temizlik ve yıpranmamış çamaşırların yanı sıra, Steam özelliği ile bakterilerin yüzde 99,9’unu yok ederek maksimum hijyen sağlıyor. LG çamaşır makinelerinin AI DD özelliği ise, yapay zeka desteği ile çamaşırların kumaşının cinsini tanıyor, böylelikle program seçmeye gerek duymadan, tek tuşla çamaşır yıkama keyfi sunuyor. Çamaşır makinelerinde kullanılan Steam özelliği, bulaşık makinelerinde de devreye giriyor. Lekesiz ve pırıl pırıl bulaşık yıkamasıyla bilinen LG markalı bulaşık makineleri, LG TrueSteam özelliği ile, buharın doğal sıhhi özelliklerinden faydalanarak tabakları, mutfak aletlerini, bardakları ve tencereleri tamamen temizlemek ve dezenfekte etmek için saf buhar parçacıkları üretiyor. LINEARCooling™ teknolojisi ile sıcaklık dalgalanmalarını dengeleyerek ±0,5℃ aralığında tutan LG Buzdolapları ise, gıdaların klasik buzdolaplarına göre, 7 güne kadar uzayan bir süre için ilk günkü canlılığını korumasını sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu