Eurovision Yıldızlarını Buluşturan Parti

İstanbul’un eğlence hayatına farklı bir soluk getiren W Hotel Istanbul, 27 Nisan Cumartesi akşamı Eurovision yıldızlarını , W Lounge’da gerçekleşen Eurovision Golden Party’de bir araya getirdi. Geceye , Seyyal Taner, Şebnem Paker, Buket Bengisu, Tüzmen, Melis Sökmen, Eleftheria Eleftheriou, Serhat Hacıpaşalıoğlu gibi ünlü şarkıcıların yanı sıra Hakan Eren, Erman Toroğlu gibi ünlü simalar da katıldı.

Eurovision Yıldızlarını Buluşturan Parti
28 Nisan 2019 - 18:12

Eğlencenin adresi W Lounge, yaptığı partilerle keyifli bir gece geçirmek isteyenlerin tercihi olmaya devam ediyor. OGAE Eurovision Türkiye Kulübü ile ortaklaşa gerçekleştirilen parti, Eurovision tutkunlarına 27 Nisan Cumartesi akşamı W Lounge’da unutulmaz anlar yaşattı. Eski ve yeni Eurovision şarkıların DJ performansı ile çalındığı partide, Eurovision Şarkı Yarışması’nda başta Türkiye olmak üzere,Yunanistan ve San Marino’yu temsil eden sürpriz isimler de yer aldı.

Bu özel partiye; 1987 yılında gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması’nda ‘Şarkım Sevgi Üstüne’ adlı eseriyle ülkemizi temsil eden ünlü sanatçı Seyyal Taner, 1997 yılında İrlanda’nın başkenti Dublin’de gerçekleştirilen 42. Eurovision Şarkı Yarışması’nda ‘Dinle’ adlı parçasıyla Türkiye’ye 3’cülük getiren Şebnem Paker, ülkemizi 2002 yılında temsil eden Buket Bengisu ve 1998 yılındaki temsilcimiz Tüzmen de gecenin konukları arasında yer aldı. 2012 yılında Azerbaycan’ın başkentiBakü’de düzenlenen Eurovision Finali’nde Yunanistan'ı "Aphrodisiac" adlı şarkıyla temsil eden ünlü şarkıcı Eleftheria Eleftheriou ise gecenin büyük sürprizi olarak partide yer aldı. 2016 yılında ise İsveç’in başkenti Stockholm’de 61’incisi gerçekleştirilen, Eurovision Şarkı Yarışması’nda San Marino adına 'I Didn't Know' adlı şarkıyla yarışan ve yine bu yıl San Marino’yu yarışmada temsil edecek olan Serhat Hacıpaşalıoğlu da gecenin bir diğer sürprizi oldu.

Restoranlar, kafeler, tasarım ve sanat galerileriyle dolup taşan, tarihi Akaretler Sıraevler'in merkezinde yer alan W Lounge, Mayıs ayında da dopdolu programıyla sevenlerini bekliyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"