Eurorepar Car Service'den 799 TL'den başlayan fiyatlarla periyodik bakım kampanyası!

Stellantis çatısı altında yer alan her marka araca bakım ve onarım hizmet ağı Eurorepar Car Service, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte uzun yol hazırlığı yapanlar için çok avantajlı periyodik bakım kampanyasını devreye aldı.

Eurorepar Car Service'den 799 TL'den başlayan fiyatlarla periyodik bakım kampanyası!
28 Nisan 2022 - 17:07
Stellantis çatısı altında yer alan her marka araca bakım ve onarım hizmet ağı Eurorepar Car Service, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte uzun yol hazırlığı yapanlar için çok avantajlı periyodik bakım kampanyasını devreye aldı. Türkiye’de 49 ilde 100’e yakın servisle hizmet veren Eurorepar Car Service, her marka ve modelden araca 799 TL’den başlayan fiyatlarla periyodik bakım işlemi sunuyor. Bununla birlikte araç sahipleri, yasal olarak zorunlu olan muayene işlemini sıkıntısız şekilde gerçekleştirmek ve yola güvenle çıkmak için 20 nokta kontrol hizmetini de Eurorepar Car Service noktalarında ücretsiz alabiliyor.

Bakım işlemlerinin doğru zamanda ve doğru şekilde yapılmasına özen gösteren bir anlayışla faaliyet gösteren Eurorepar Car Service, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte aracını yaza hazırlamak isteyenlere yönelik yeni periyodik bakım kampanyasını açıkladı. Bu kapsamda her marka ve modelden araca, Türkiye’nin dört bir yanındaki 100’e yakın Eurorepar Car Service hizmet noktalarında 799 TL’den başlayan fiyatlarla periyodik bakım hizmeti sunuluyor. Eurorepar Car Service, hizmetlerini 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle desteklerken, periyodik bakım sonrası müşterilerine araçlarını dezenfekte ederek güvenle teslim ediyor.

Araç üreticisi markaların tavsiyelerine uygun bir şekilde hizmet veren Eurorepar Car Service noktalarındaki periyodik bakım hizmetinden faydalanmak isteyenler, haftanın her günü 24 saat online randevu alabiliyorlar. Her periyodik bakımda motor yağı ve filtrelerin değişmesine dikkat eden Eurorepar Car Service, eğer aracın üretici garantisi devam ediyorsa garantinin bozulmaması için ilgili standartlara da uyum göstererek bakım hizmetini sunuyor.

Eurorepar hizmet noktalarında genel olarak ise; lastik, akü, debriyaj, egzoz, fren işlemleri, klima kontrolleri, gaz dolum/boşaltım ve mekanik onarım gibi birçok hizmet sunuluyor. Marka, sunduğu diyagnostik teşhis ile her marka otomobilin doğru bakım-onarım hizmeti almasına da katkı sağlıyor.

Ücretsiz 20 Nokta Kontrolü
Eurorepar Car Service avantajlı periyodik bakım kampanyalarının dışında 20 nokta kontrolünü de ücretsiz gerçekleştirerek rakiplerinden farklılaşıyor. Araç sahipleri araçlarını muayene öncesi kontrol için Eurorepar Car Service noktasına getirdiklerinde, muayene kontrolleri hakkında bilgi ve deneyim sahibi teknik ekiplerden hizmet alabiliyor. Muayene öncesi kontrol edilen araçlarda yapılan onarımlar nedeniyle muayenenin geçilememesi halinde gerekli düzeltmeler ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

20 nokta kontrolü genel olarak; araç içi kontrol noktaları, araç etrafı kontrol noktaları, motor üzeri kontrol noktaları ve araç altı kontrol noktalarında gerçekleştiriliyor.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...