EÜ İletişim Fakültesinde "Rüya Şehir Prag" fotoğraf sergisi

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğretim Üyesi ve fotoğraf sanatçısı Alahattin Kanlıoğlu, sekizinci kişisel sergisini sanatseverlerle buluşturacak.

EÜ İletişim Fakültesinde "Rüya Şehir Prag" fotoğraf sergisi
26 Ekim 2021 - 15:57
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğretim Üyesi ve fotoğraf sanatçısı Alahattin Kanlıoğlu, sekizinci kişisel sergisini sanatseverlerle buluşturacak.  Kanlıoğlu’nun “Rüya Şehir Prag” başlıklı fotoğraf sergisinin açılışı 27 Eylül Çarşamba günü saat 11.30’da Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleştirilecek.
Serginin detayları hakkında bilgi veren Dr. Öğretim Üyesi Kanlıoğlu, “Prag korunan mimarisi ile adeta orta çağdan günümüze ışınlanmış insanı içine alan büyülü bir şehir. Kültürün, sanatın, mimarinin çok önemli merkezlerinden biri olan bu şehir bana göre belki de günümüzde sokaklarında en fazla profesyonel fotoğraf makinesinin dolaşmakta olduğu bir şehir. Şehirde dolaşmak adeta bir rüyada orta çağa gitmiş olmak gibi. Bir fotoğrafçı olarak yarattığı atmosfer ile sokaklarında dolaşanları adeta büyüleyen bu şehri kendi gözlerimle deneyimleyip fotoğraflar çekebildiğim için kişisel olarak kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum. 35 adet 40*60cm kanvas siyah-beyaz baskıdan oluşan sergime tüm fotoğraf dostlarını Prag’da geçirdiğim zamana ve gördüklerime şahitlik etmeye davet ediyorum.  Ege Üniversitesinin bir mensubu olarak yine kendi üniversitemde mezun olduğum fakültede bu sergiyi açıyor olmaktan ayrıca büyük keyif alıyorum. İmkan ve fırsat bulursam bu sergiyi ülkenin değişik şehirlerinde de izleyici ile buluşturmak niyetindeyim” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...