EÜ'den geniş yelpazeli kariyer zirvesi

Ege Üniversitesi(EÜ) Kariyer Planlama ve Başarı Koordinatörlüğü ile “Kariyer Elçisi” öğrencilerin iş birliğiyle “Dijital Çağda Gelecek ve Kariyer Zirvesi” düzenlendi.

EÜ'den geniş yelpazeli kariyer zirvesi
14 Nisan 2021 - 13:45

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi(EÜ) Kariyer Planlama ve Başarı Koordinatörlüğü ile “Kariyer Elçisi” öğrencilerin iş birliğiyle “Dijital Çağda Gelecek ve Kariyer Zirvesi” düzenlendi. Etkinlik; öğrenciler, konusunda uzman akademisyenler ile deneyimli meslek sahiplerinin katılımıyla online olarak gerçekleştirildi. Etkinlikte; sağlıktan mimariye, kariyer planlamadan sanal gerçeklik ve algı yönetimine kadar geniş bir yelpazede dijital dünyanın kullanımına ilişkin yeni gelişmeler paylaşıldı.

İki gün süren etkinliğin ilk gününde EÜ Kariyer Planlama ve Başarı Koordinatörü Öğretim Görevlisi Ebru Kalyoncu “Dijital Çağda Kariyer Planlama” konu başlığıyla bir sunum yaptı. Kalyoncu’nun ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Dr. Serap Öner, "Sanal Gerçek Simülasyonunun Sağlık Eğitiminde Kullanımı",  Girişimci Aydın Arıkan ise “Dijital Çağda Girişimcilik" konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

         Etkinliğin ikinci gününde Ziraat Yüksek Mühendisi Ömer Yuluğ, “Yapay Zeka ve Yarının Sulamaları”, EÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mikail Batu, "Dijital Ortamda Algı Yönetimi", EÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ulus Ali Şanlı, “Bireyselleştirilmiş Tıp ve Kanser Tedavisi”, Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Türkan Göksal Özbalta ve Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Semiha Kartal ise "Enerji Etkin Tasarım ve Pasif Bina Uygulamaları"  konularında katılımcıları bilgilendirdiler.

         Etkinliğin tüm sunumları, EÜ Kariyer Planlama ve Başarı Koordinatörlüğünün Instagram hesabı üzerinden yayınlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
GEMİSANDER'den "uyuşturucu" iddiasına yanıt: "Hukuki süreç başlatılacak!"
GEMİSANDER'den "uyuşturucu" iddiasına yanıt: "Hukuki süreç...
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı