ESTİ Avrupa'da Başarıyı Hedefliyor

Tamamen amatör bir ruhla, sutopu dalında üst seviyelerde mücadele eden aynı zaman da Türkiye de milli takıma en çok sporcu veren üç kulüpten birisi olan ESTİ, yeni bir şampiyonluğa imza attı.

ESTİ Avrupa'da Başarıyı Hedefliyor
05 Eylül 2018 - 11:05

Büyük Bayanlardan sonra U17’de de Galatasaray’ı geride bırakarak Türkiye Şampiyonu olarak başarılarının tesadüf olmadığını kanıtlayan ESTİ, bu şampiyonlukla Türkiye’de lider takım olduğunu bir kez daha tescilledi.

Su sporlarının, İzmir’in bir sembolü olmasını gerektiğine inandıklarını belirten ESTİ Başkanı Hüseyin Egeli, “Hayat kalitesini arttırdığına inandığımız sporun, yaşam boyu sürdürülmesi gerektiğini sporcularımıza aşılamaya çalışıyoruz. Başarıyla temsil ettiğimiz İzmir’den yeterli destek olmamasına rağmen, kupalarımızı yine İzmir’e armağan ediyoruz. Türkiye’de bayanların yetiştirilmesi ve ayakta durmalarını sağlamak için İzmirli kurumsal şirketlerin desteklerini bekliyoruz. Bizlere destek sağlanırsa Avrupa Kupalarında elde edeceğimiz sonuçlarla İzmir’in ve ülkemizin yüzünü güldüreceğimize inanıyor ve söz veriyoruz” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"