Eskişehirli kadınlar güne spor yaparak başlıyor

ESKİŞEHİRLİ KADINLAR GÜNE SPOR YAPARAK BAŞLIYOR

Eskişehirli kadınlar güne spor yaparak başlıyor
17 Haziran 2020 - 23:47

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kadınların spor yaparak zinde kalmalarını sağlamak için ‘Sağlıklı Yaşam İçin Güne Sabah Sporu İle Başlıyoruz’ sloganıyla geçtiğimiz yıl başlattığı spor etkinlikleri Osmangazi Spor Sahası’nda devam ediyor.

Pandemi sürecinde spor salonlarını kapatmak zorunda kalan ve İnstagram üzerinden canlı yayınlar ile Eskişehirlileri sporla buluşturan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecine girilmesi ve vatandaşlardan gelen talepler ile birlikte geçtiğimiz yaz gerçekleştirdiği ‘Sağlıklı Yaşam İçin Güne Sabah Sporu İle Başlıyoruz’ etkinliklerini bu yıl da sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin alanında uzman spor antrenörleri tarafından hafta içi her sabah 09.30 ile 10.30 arasında Osmangazi Spor Sahası’nda gerçekleştirilen etkinliklere kadınlar da büyük ilgi gösteriyor.

Pandemi sürecinde spordan uzak kaldıklarını ifade eden kadınlar, sosyal mesafe kuralına uyarak güne sporla başladıklarını belirterek, gerçekleştirilen etkinlikler dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne ve antrenörlerine teşekkür ettiler.            

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"