Erasta Edirne'de Konser Zamanı: 2. Yaşını Cem Belevi Konseri ile Kutluyor

Kuruluşunun ikinci yılını kutlayan Edirne’nin alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Edirne AVM, ünlü sanatçı Cem Belevi’yi sevenleriyle bir araya getirecek. 27 Nisan Cumartesi günü, saat 17.00’de etkinlik alanında düzenlenecek olan konser ücretsiz gerçekleştirilecek...

Erasta Edirne'de Konser Zamanı: 2. Yaşını Cem Belevi Konseri ile Kutluyor
25 Nisan 2019 - 11:40

Erasta Edirne AVM, ikinci yaş kutlamaları kapsamında son dönemin en beğenilen ve sevilen isimlerinden Cem Belevi konserine ev sahipliği yapıyor. Erasta Edirne AVM’nin etkinlik alanında gerçekleştirilecek konserde hayranlarıyla buluşacak olan sanatçı, en sevilen şarkılarını seslendirecek. 27 Nisan Cumartesi günü, saat 17:00’de başlayacak olan konser, tüm Erasta Edirne AVM ziyaretçilerinin katılımıyla ücretsiz düzenlenecek.

Erasta Edirne AVM 2 Yaşında!

2017 yılının Nisan ayında açılan Erasta Edirne AVM, Eroğlu Yapı’nın marka AVM zincirinin üçüncü halkasını oluşturuyor. Seçkin markalara ev sahipliği yapan 125 mağazanın yanı sıra süpermarket, eğlence merkezi ve sinemanın da yer aldığı Erasta Edirne’deki 3 katlı ve 1200 araç kapasiteli ücretsiz otopark, ziyaretçilere önemli bir konfor sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"