Enfes Kokteyller Eşliğinde Havuz Keyfi Hilton İstanbul Bomonti'de

Hilton İstanbul Bomonti, günlük hayatın temposuna ara vermek, yaz sıcaklarını keyfe dönüştürmek isteyenleri havuzunda serinlemeye ve tazelenmeye davet ediyor...

Enfes Kokteyller Eşliğinde Havuz Keyfi Hilton İstanbul Bomonti'de
31 Temmuz 2018 - 13:31

Yarı olimpik havuzunda şehrin merkezinde tatil keyfi yaşatan otel, usta bartenderlarının elinden çıkan tropikal aromalı özel kokteyllerin bulunduğu içecek menüsü ile de önce göze sonra mideye hitap ediyor. Hilton İstanbul Bomonti’nin açık havuzuna gelenler ayrıca, Avrupa’nın ödüllü en büyük eforea Spa’sında kapalı havuz, sauna, buhar odası ve Türk Hamamı alanlarını ücretsiz olarak kullanabiliyor.

Bomonti’nin değerini yükselten İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, yaz sıcaklarından ve şehrin yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenleri yarı olimpik havuzunda serinlemeye davet ediyor. Havuz başı keyfinize eşlik edecek yiyecek menüsünün yanı sıra çok özel bir içecek menüsü de sunan Hilton İstanbul Bomonti, İspanya’nın ünlü içeceği Sangria, taze kavun ve ananasla servis edilen tropikal aromalı kokteyller, yaz sıcaklarına ilaç gibi gelecek frozen kokteyller ve buz gibi limonata çeşitleri ile içinizi serinletirken damağınızda enfes tatlar bırakıyor. Havuz keyfine arındırıcı bir deneyim eklemek isteyenler için ise Avrupa’nın ödüllü en büyük eforea Spa’sında kapalı havuz, sauna, buhar odası veya Türk Hamamı kullanımı hediye.

Üstelik şimdi günlük hayatın temposunu şehrin karmaşasından uzak bir atmosferde atarak, ertesi güne zinde bir başlangıç yapmak isteyenler, Hilton İstanbul Bomonti’nin yarı olimpik havuz girişi için 1.000 TL’lik özel fiyatlı 10’lu paketten faydalanabilir; yaz keyfini kesintisiz sürdürebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...