En Sevilen Diziler Mayıs Ayı Boyunca FOXLIFE Pazar Maratonu'nda

En Sevilen Diziler Mayıs Ayı Boyunca FOXLIFE Pazar Maratonu'nda
02 Mayıs 2020 - 14:34

FOXLIFE, Mayıs ayı boyunca en sevilen dizileri her pazar akşamı izleyiciyle buluşturuyor.

“Single Parents” 2. Sezon, “This Is Us” 4. sezon, “Nurses” ilk sezon ve “9-1-1” 3. sezon bölümleriyle Mayıs ayı boyunca her pazar saat 15.25’te FOXLIFE Pazar Maratonu’nda.

Çocuklarını büyütürken birbirlerinden destek alan bir grup ebeveynin eğlenceli hikayesini konu alan “Single Parents” ın başrollerinde Leighton Meester, Taran Killam ve Kimrie Lewis yer alıyor. “Single Parents” 2. sezonuyla 3 Mayıs ve 31 Mayıs Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE’ta!

“This Is Us” genç ebeveynler Jack ve Rebecca’nın 1980’lerdeki hayatına ve çocukları Kevin, Kate ve Randall’ın bugünkü yaşamlarına odaklanıyor. Emmy dahil olmak üzere bir çok ödülün sahibi olan dizide Pearson Ailesi’nin yıllar içerisinde yaşadığı olaylar ekrana taşınıyor “This Is Us” 4. Sezonun ilk 5 bölümüyle Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneğiyle 10 Mayıs Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE’ta!

Görevlerine yeni atanan 5 yeni hemşirenin hastanede yaşadığı olayları ve hastaların hayatlarını kurtarmaya çalışırken kendi kişisel sorunlarıyla nasıl başa çıktıklarını konu alan “Nurses” ilk sezonun ilk 5 bölümüyle 17 Mayıs Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE’ta!

Acil durumlarda ilk müdahaleleri yaparak insanların hayatını kurtarmaktan sorumlu bir ekibin risklerle dolu hayatını izleyicilere aktaran Ryan Murphy ve Brad Falchuk imzalı dizi “9-1-1” 3. sezonun son 5 bölümüyle Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneğiyle 24 Mayıs Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE’ta!

Hollywood’un en prestijli yapımları ve en ünlü yüzlerini bir araya getiren FOXLIFE; D-Smart, KabloTV, Tivibu ve Vodafone TV platformlarından izlenebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...