En renkli bayram yine Rahmi M. Koç Müzesi'nde

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Rahmi M. Koç Müzesi’nde birbirinden eğlenceli ve renkli sürprizlerle kutlanacak...

En renkli bayram yine Rahmi M. Koç Müzesi'nde
18 Nisan 2019 - 12:24

Rahmi M. Koç Müzesi, bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı geleneksel hale getirdiği ‘Otomobil Boyama Şenliği’ ile kutluyor. 23 Nisan’da müze ziyaretçilerini birçok sürpriz bekliyor.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Rahmi M. Koç Müzesi’nde yine renkli ve eğlenceli bir etkinlikle kutlanıyor. Bu yıl 8’incisi gerçekleştirilecek ‘Otomobil Boyama Şenliği’ kapsamında beyaza boyanan 2 otomobil, çocukların hayal dünyasıyla rengarenk olacak. Ayrıca müze ziyaretçileri için hazırlanan sürprizlerle 23 Nisan doyasıya kutlanacak.

Etkinlik, 23 Nisan Salı günü 14.00’te başlayacak. 5-9 yaş arası çocuklara uygun olan etkinliğe katılmak için ziyaretçilerin bilet alırken rezervasyon yaptırmak yeterli olacak.

Çocuklar renklerin büyülü dünyasında diledikleri gibi gezinip bayram sevincini doyasıya yaşarken, etkinlik sonrasında genç sanatçıların boyadığı otomobil her yıl olduğu gibi kısa bir süreliğine Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...