Emlakjet, Jetsat ile "En İnovatif Dijital Gayrimenkul Servisi Ödülü"nün Sahibi Oldu

Emlakjet Pazarlama Direktörü Simgül Madanoğlu: “Aldığımız ödülle gayrimenkul sektörüne katkımızı taçlandırmaktan mutluyuz.”

Emlakjet, Jetsat ile "En İnovatif Dijital Gayrimenkul Servisi Ödülü"nün Sahibi Oldu
22 Şubat 2022 - 16:10

Gayrimenkul sektörüne getirdiği teknolojik yenilikler ile dikkat çeken Emlakjet, Türkiye’de ilk hızlı ev satma hizmeti Emlakjet Jetsat ile yılın en iyilerinin ödüllendirildiği Uluslararası Kristal Ödülleri kapsamında “En İnovatif Dijital Gayrimenkul Servisi” seçildi.  Sektörü, yenilikler getirerek geliştirmenin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirten Emlakjet Pazarlama Direktörü Simgül Madanoğlu, “Aldığımız ödülle gayrimenkul sektörüne katkımızı taçlandırmaktan mutluyuz.” dedi.

 Hayata geçirdiği inovasyonlar ile emlak danışmanlığı sektöründe dikkat çeken Emlakjet’in ‘’acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri” için sunduğu çözümü Jetsat, Uluslararası Kristal Ödülleri kapsamında “En İnovatif Dijital Gayrimenkul Servisi” seçildi. 

Sunuculuğunu Şebnem Schaefer ve Bekir Aksoy’ın yaptığı, Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Platinum sahnesinde gerçekleştirilen ödül töreninde iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri bir araya gelirken, ödüller sahiplerine dünyada ve Türkiye’de ilk kez robotlar tarafından sunuldu. 

Gecede, usta sanatçılar Nilgün Belgün, Erdal Özyağcılar, Cengiz Bozkurt, Erkan Petekkaya’nın yanı sıra, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, Ahbap Derneği’nin çalışmaları dolayısıyla Haluk Levent, yeni neslin başarılı stand-up’çılarından Hasancan Kaya, talk Show programı ile Okan Bayülgen, usta gazeteci Ahmet Hakan da başarılı çalışmaları ile ödül aldı. “En İnovatif Dijital Gayrimenkul Servisi” ödülünü ise Emlakjet adına Pazarlama Direktörü Simgül Madanoğlu aldı.

Simgül Madanoğlu: “Aldığımız ödülle gayrimenkul sektörüne katkımızı taçlandırmaktan mutluyuz.”

Sektörü, yenilikler getirerek geliştirmenin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirten Emlakjet Pazarlama Direktörü Simgül Madanoğlu, “Normal piyasada evlerin ortalama satış hızı 80 ila 90 gün iken, pandemi döneminde bu süre 180-200 günlere kadar çıktı. Emlakjet olarak Jetsat hizmetimiz ile bu süreyi 5 güne indirdik. Bu hizmet ile uzun ve zorlu olan ev satma sürecini, “hızlı, kolay ve güvenli” bir hale dönüştürdük. İlk olarak İstanbul’da başladığımız JetSat hizmetimize bugüne kadar binlerce başvuru geldi. Öncülük ettiğimiz bir inovasyon olan JetSat hizmetimizle, pandemi döneminde zorluklar yaşayan gayrimenkul piyasasında ev alım satımını teşvik ederek bir nefes olduk. Aldığımız ödülle gayrimenkul sektörüne katkımızı taçlandırmaktan mutluyuz.” dedi.

Emlakjet Jetsat hizmetini, evini acil olarak nakde çevirmek isteyen kişilere çözüm sunarak sektördeki nakit akışının hızlanmasını sağlama hedefiyle hayata geçirirken, pandemi döneminde zorluk yaşayan gayrimenkul piyasasına nefes oldu. İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da bulunan evini satmak isteyen son kullanıcıların Jetsat’a konut bilgilerini iletmesinin ardından, Emlakjet 48 saat içinde teklifini sunuyor. Emlakjet tarafından verilen teklif, kullanıcı tarafından kabul edildiği takdirde, evin satışı toplam 5 günde gerçekleşiyor. Emlakjet Jetsat hizmetten sadece bireysel olarak evini satmak isteyenler değil, aynı zamanda Emlakjet’in binlerce emlak danışmanı da portföyleri için teklif alabiliyor. Bugüne kadar İstanbul, İzmir, Antalya ve Ankara’nın belirli ilçelerinde, 15 bine yakın son kullanıcı ve Emlakjet danışmanı Jetsat’tan teklifi aldı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...