Emel Başdoğan, yeni yemek kitabını Paşabahçe Mağazaları'nda imzalayacak

Paşabahçe Mağazaları, gastronomi alanının en önemli isimlerinden Emel Başdoğan’ı yeni resimli yemek kitabının imza gününde okurlarıyla buluşturuyor. Başdoğan’ın Hep Kitap’tan çıkan ve “Hayat Zayıflarken de Güzel: Unsuz ve Şekersiz Lezzetler” adını verdiği kitabında tariflere kendi yaptığı suluboya desenleri eşlik ediyor. Emel Başdoğan, yeni kitabının ilk imza gününü 11 Mayıs Cuma günü saat 17.30’da Paşabahçe Kanyon Yaşam Mağazası’nda yapacak...

Emel Başdoğan, yeni yemek kitabını Paşabahçe Mağazaları'nda imzalayacak
09 Mayıs 2018 - 13:54

ÜNLÜ YEMEK YAZARI EMEL BAŞDOĞAN YENİ YEMEK KİTABINI PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA İMZALAYACAK

Türkiye’nin ev tekstili ve mutfak sektöründe lider markası Paşabahçe Mağazaları, yıllardır televizyonda yaptığı programlar ve yazdığı kitaplarla başarılı işlere imza atan Emel Başdoğan’ı okurlarıyla bir araya getiriyor. Başdoğan, Hep Kitap’tan çıkan “Hayat Zayıflarken de Güzel: Unsuz ve Şekersiz Lezzetler” adlı resimli yemek kitabının ilk imza gününü, 11 Mayıs Cuma günü Paşabahçe Kanyon Yaşam Mağazası’nda düzenleyecek.

Uzun yıllardır gastronomi alanında yaptığı işlerle adından söz ettiren Emel Başdoğan, yeni kitabı ile pratik, leziz ve az kalorili tarifleri okurlarıyla buluştururken tarifler için çizdiği suluboya desenleriyle de içinizi ısıtacak.

İmza günü, Paşabahçe Mağazaları’nın Kanyon şubesinde 11 Mayıs Cuma günü 17.30’da başlayacak. Emel Başdoğan’ın “Hayat Zayıflarken de Güzel: Unsuz ve Şekersiz Lezzetler” adlı resimli yemek kitabını Kanyon Paşabahçe Mağazaları’ndan temin etmek mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"