Elektronik müzik festivali Big Burn İstanbul için geri sayım başladı

Burn Enerji İçeceği tarafından düzenlenen ve 5 sahnede 100’den fazla DJ ile kesintisiz müzik deneyimi sunan Big Burn İstanbul festivali bu yaza da damgasını vuracak! Türkiye'nin en büyük kamplı elektronik müzik festivali Big Burn Istanbul, ikinci kez yine muhteşem bir line-up ile müzikseverleri 20-21-22 Temmuz'da Suma Beach’in büyülü atmosferine bekliyor.

Elektronik müzik festivali Big Burn İstanbul için geri sayım başladı
05 Temmuz 2018 - 15:11

Yazın en çok beklenilen elektronik müzik festival Big Burn İstanbul bu sene 5 sahnesinde yine dünya elektronik müziğinin yıldızlarını ağırlıyor. Festivalin ilk açıklanan isimler Adam Beyer, Claptone, Dubfire, Seth Troxler ve Tale Of Us gibi dev isimler olurken sosyal medya sayfaları daha şimdiden katılımcıların heyecanlarını bildiren yorumlar ile dolmuş durumda.

Festivalcileri 3 gün boyunca dans ettirecek diğer isimler ise Agents Of Time, Âme (DJ), Bella Sarris, Birds of Mind, Digby, Gerd Janson, Kornél Kovács, Lemurian, Maga, Peggy Gou, Sainte Vie, Sammy Dee, Shaun Reeves, Sonja Moonear, Vaal, Zendid olarak açıklandı. Daha pek çok sürpriz performansın yer alacağı Big Burn İstanbul bir kez daha elektronik müzik tutkunlarını buluşturucak.

Bu yıl yurtdışından da yoğun bir katılımın beklendiği Big Burn İstanbul ile ilgili daha fazla bilgi için bigburn.istanbuladresini, Türkiye’de ve dünyada elektronik müziğe yön veren Burn Enerji İçeceğinin birbirinden eğlenceli etkinliklerinden haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.Instagram: https://www.instagram.com/burn_tr

Instagram: https://www.instagram.com/bigburn.istanbul/

Twitter: https://twitter.com/bigburnistanbul

Facebook: https://www.facebook.com/BurnEnergy.tr/

Burn Enerji İçeceği’nden müzikseverlere indirim fırsatı!

Burn Enerji İçeceği, Big Burn İstanbul biletlerini indirimli almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Burn kutularında yer alan siyah açma halkalarındaki şifreyibigburn.istanbul/avantajlibiletadresinden Biletix indirim koduna çevirenler 1 kapaktan 10 TL, 4 kapaktan 50 TL indirim kazanıyor.

Müzik ve doğanın iç içe olduğu bir atmosferde, İstanbul’un en gözde açık hava mekanlarından biri olan Suma Beach’te binlerce müzikseveri ikinci kez benzersiz bir festival ortamında ağırlayacak olan Big Burn İstanbul’u ajandanıza not etmeyi unutmayın!

Big Burn İstanbul 2018 Line Up:

Adam Beyer (İsveç)
Claptone (Almanya)
Dubfire (İran - ABD)
Seth Troxler (ABD)
Tale Of Us (İtalya)
Agents Of Time (İtalya)
Âme (DJ) (Almanya)
Bella Sarris (Avusturalya)
Birds of Mind (Fransa)
Digby (İngiltere)
Gerd Janson (Almanya)
Kornél Kovács (İsveç)
Lemurian (ABD)
Maga (Fransa)
Peggy Gou (Güney Kore)
Sainte Vie (Meksika)
Sammy Dee (Almanya)
Shaun Reeves (Almanya)
Sonja Moonear (İsviçre)
Vaal (İngiltere)
Zendid (Fransa)
& tba!

 

Daha detaylı bilgi ve indirimli bilet kazanma şansı için: bigburn.istanbul


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...