EGİKAD yeni yıla ''Merhaba'' dedi

Ege İş Kadınları Derneğinin yeni yıl kutlaması kızlara burs oldu

EGİKAD yeni yıla ''Merhaba'' dedi
26 Aralık 2021 - 17:41

EGİKAD üyeleri yeni yıldan umutlu

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) İzmir Arena’da Yeni Yıla Merhaba Gecesi düzenledi. Üyelerin büyük ilgi gösterdiği ve doyasıya eğlendiği geceden elde edilen gelir de kız öğrenciler için burs oldu.

İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan’ın da katıldığı Gecenin açılışında konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Pınar Kılıç, her anlamda ve hepimiz için zor geçen bir yılın sonuna geldiklerini belirterek, “Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Böylesine zor geçen bir yılın ardından 2022’den çok umutluyum" dedi. 
 
Yeni yılda karşılaşabileceğimiz tüm engellerin üstesinden gelmemiz için tüm üyelere cesaret, umut, inanç, mutluluk, huzur ve başarı dilediğine işaret eden Kılıç, şöyle konuştu: “Yapılan her işten keyif alacağımız, ailemizi daha da büyüteceğimiz mutlu yıllarımız olsun. Ekonomide yaşanan sıkıntılara, işlerimizin her gün daha da zorlaşmasına rağmen güçlü kadınlar olarak her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum.”
 
Gecede yılbaşı çekilişi de düzenlenirken, çekilişten elde edilen gelir kız çocukların okutulması için EGİKAD Burs Fonu’na aktarıldı. Gecede ayrıca ZMS Demir A.Ş. firmasının Sahibi Leyla Sökmen de Burs Fonu’na önemli miktarda bağış gerçekleştirdi. Gece Fix Project Orkestrası’nın birbirinden güzel şarkıları renklenirken, EGİKAD üyeleri doyasıya eğlenerek geçmiş yılın yorgunluğunu atarak, yeni yıl için enerji depoladılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...