EGE-UZEM'in "Çevrimiçi Farkındalık Günleri" başlıyor

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGE- UZEM) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Ege Üniversitesi Akademi TV’de yeni bir proje daha hayata geçiyor.

EGE-UZEM'in "Çevrimiçi Farkındalık Günleri" başlıyor
16 Şubat 2021 - 17:00

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGE- UZEM) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Ege Üniversitesi Akademi TV’de yeni bir proje daha hayata geçiyor.

Ege Üniversitesi Akademi TV’den bir ilk daha

Ege Üniversitesi’nin (EÜ), öğrenci odaklı, eğitim-öğretimde kalite öncelikli ve araştırma üniversitesi hedefleri kapsamında kurulan Akademi TV’de hayata geçecek Çevrimiçi Farkındalık Günleri ile birbirinden farklı ücretsiz içerik toplumla buluşacak. Alanında uzman akademisyenler tarafından; girişimcilik, güzel ve etkili konuşma, motivasyon ve başarı, stres yönetimi, aile içi iletişim, fotoğrafçılık gibi pek çok alanda eğitimler verilecek.  

Ege Üniversitesinin stratejik hedefleri kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini dile getiren Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Ege Üniversitenin toplumu bilgilendirmek gibi önemli bir sorumluluğu var. Araştırma Üniversitesi olma yolunda üç parametre belirledik ve çalışmalarımızı tüm üniversite olarak akademik kadrosundan idari kadrosuna bu motivasyonla sürdürüyoruz. Türkiye’de birçok ilke imza atmış bir üniversite olarak uzaktan eğitimde de durmadan gelişmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Ege Üniversitesinin çevrimiçi eğitim platformu olarak kurduğumuz Akademi TV’de de yeniliklerimizi sürdürüyoruz. Şubat ayı itibariyle hayata geçireceğimiz ‘Çevrimiçi Farkındalık Günleri’yle üniversitemizin birikimini daha geniş kitlelere ulaştırmış olacağız. Ege Üniversitesi olarak topluma olan sorumluluğumuzun farkındayız ve bu bağlamda çalışmalarımız devam edecek. Çevrimiçi Farkındalık Günlerinin güzel bir farkındalık oluşturacağına ve iyi örnek uygulaması olacağına inanıyorum” diye konuştu.

“EÜ’NÜN BİRİKİMİNİ TOPLUMLA BULUŞTURUYORUZ”

Ege Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fırat Sarsar ise  “Ege Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak araştırma üniversitesi olma yolunda emin adımlarla yürüdüğümüz bu süreçte, hedeflerimizin bilinciyle projelerimizi hayata geçiriyoruz. Akademi TV’de yer alacak Çevrimiçi Farkındalık Günleri üniversitemiz birikimini daha geniş kitlelere ulaştırmayı toplumla buluşturmayı amaçlamaktadır. Bu bağlamda alanında uzman akademisyenlerimiz birbirinden farklı ücretsiz içeriği katılımcılarımızla buluşturacak. Çevrimiçi Farkındalık Günlerinden yararlanmak için yapmanız gereken akademi.ege.edu.tr adresine girip, Çevrimiçi Farkındalık Günleri kayıt formunu doldurmak ve eğitim gününde eğitim videolarını izlemek olacak. Katılım belgesi almak içinde eğitim içeriğiyle ilgili eğitim videolarının altında yer alan sınavı uygulamanız yeterli olacak” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"