Ege Üniversitesi'nde "5 Haziran Dünya Çevre Günü Paneli" düzenlenecek

Ege Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “5 Haziran Dünya Çevre Günü” paneli gerçekleştirilecek...

Ege Üniversitesi'nde "5 Haziran Dünya Çevre Günü Paneli" düzenlenecek
15 Mayıs 2018 - 16:15

Ege Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “5 Haziran Dünya Çevre Günü” paneli gerçekleştirilecek.

 Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kampüs Kültür Merkezi’nde yapılacak olan panel;  5 Haziran 2018 tarihinde saat14:00’te başlayacak.

Panele, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, Ege Üniversitesi Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nuri Azbar katılarak açılış konuşmalarını yapacak.

Etkinlik kapsamında, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Şükran Nurlu “Sıfır Atık Projesi”, Prof. Dr. Nuri Azbar “Ege Üniversitesi Entegre Atık Sistemi”, Erdinç Altun ve Yüksel Şahin “Sanayide Sıfır Atık ve İyi Uygulama Örnekleri” konularında sunumlar yapacak.

Ayrıca “Atık-Sanat Sergisi” 4-8 Haziran 2018 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kampüs Kültür Merkezi’nde ziyaretçilere açık olacak.  Çevre Günü nedeniyle EÜ Tabiat Tarihi Müzesi, Botanik Bahçesi ve Herbaryum Merkezi, ilk, orta ve lise öğrencilerine açık olacak. Öğrenciler ayrıca, EÜ Gözlemevi  teleskobu ile gökyüzünü inceleyebilecek.

Enes Öksüz - Mehmet Ali Postacı - Oğuzhan Aygün / İzmir / Ege Ajans 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?