Ege Bölgesi Kariyer Fuarı'nda SOLOTÜRK pilotlarına yoğun ilgi

İzmir’de Ege Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı'na katılan SOLOTÜRK pilotları yoğun ilgi gördü.

Ege Bölgesi Kariyer Fuarı'nda SOLOTÜRK pilotlarına yoğun ilgi
22 Mart 2022 - 10:29
Seren Karaşahin / İZMİR (Ege Ajans) – İzmir’de Ege Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı'na katılan SOLOTÜRK pilotları yoğun ilgi gördü. Pilotlar Binbaşı Emre Mert ve Binbaşı Murat Bakıcı, genç yeteneklerle sohbet edip, soruları cevapladı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde kurulan ve ülkemiz havacılığını sergiledikleri akrobatik gösterilerle başarılı şekilde temsil eden SOLOTÜRK ekibimize, havacılığa gönül veren gençlere katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Nitelikli insan kaynağı ile iş dünyasının temsilcilerini bir araya getiren Ege Bölgesi Kariyer Fuarı, Ege Bölgesindeki üniversitelerde öğrenimlerini sürdüren gençler ve mezunlar yoğun katılımı ile devam ediyor. EGEKAF’a konuk olan SOLOTÜRK pilotları Binbaşı Emre Mert ve Binbaşı Murat Bakıcı, öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Fuar kapsamında düzenlenen söyleşide gençlerin sorularını cevaplayan pilotlar, SOLOTÜRK gösterilerinde kullanılan savaş uçakları ile ilgili bilgiler verdi.  Gösteri uçuşları sırasında yaşadıkları deneyimleri anlattı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"