Ege Artı'ya özel destek

İzmir'in iyilik kulübü Ege Artı Derneği engelli çocukların hayatlarına dokunmak için çıktığı yolda, onların tam gün eğitim almalarını sağlayacak projeler için yoğun çalışma başlattı. Ege Artı’ya bir destek de İzmirli Yazar Leyla Şeşbeş Aygıt’tan geldi. Aygıt “Hayat Güldüğün Kadar Leyla Gibi” kitabının gelirini Ege Artı’ya bağışladı.

Ege Artı'ya özel destek
22 Ekim 2018 - 08:21

Onursal Başkanlığını İnci Sancak'ın yaptığı Ege Artı Derneği üyeleri, Yazar Aygıt'ın kitabının imza gününde Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ile Folkart Akademi Salonu’nda bir araya geldi. Öğretim Görevlisi Ebru Kalyoncu'nun moderatörlüğünde Yazar Aygıt, kitabıyla ilgili söyleşi gerçekleştirdi.

Kitabın gelirinin de  Ege Artı’ya bağışlanmasından çok mutlu olduğunu söyleyen Aygıt “Özel bakıma ihtiyacı olan çocuklarımız var. Onun için herkesi desteğe çağırıyorum" dedi. Ege Artı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Fahriye Tuğcu Erkan ise "Kitabın geliri özel çocuklarımız için kullanılacak.  Bu çocukların evlerinde değil tüm gün bu tip okullarda eğitim almalarını sağlayacak sistemin kurulması için hepimiz var gücümüzle çalışıyoruz. Bu cidden çok önemli. Onları yaşama hazırlayacak daha fazla imkan sunmak çok önemli” diye konuştu.

Ege Artı Derneği Onursal Başkanı  İnci Sancak da Yazar Leyla Şeşbeş Aygıt'ın kitabının bir çok insana umut verecek nitelikte olduğuna dikkat çekti. Kitap gelirinin Ege Artı Derneği'ne bağışlanmasının da Yazar Aygıt'ın yaşama pozitif bakış açısının kanıtı olduğunu söyleyen Sancak, "Çocuklarımızın da hayata gülerek bakması için tüm destekleri bekliyoruz" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"