Efe Demiral ikinci albümünü müzikseverlerle buluşturdu

Efe Demiral, 3 yıl aradan sonra merakla beklenen ikinci albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu sanatçı, BİLGİ Music Label etiketiyle 25 Ocak’ta tüm dijital raflarda yerini alan “Uyku Pansiyon” ile dinleyicileri caz müziğin engin ve renkli dünyasına davet ediyor.

Efe Demiral ikinci albümünü müzikseverlerle buluşturdu
25 Ocak 2019 - 12:50

İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü mezunlarından Efe Demiral,“Inside Out” isimli ilk solo albümünün ardından “Uyku Pansiyon”isimli ikinci albümünü piyasaya sürdü. Caz müziği ekseninde, lirik ve sade melodilerin güçlü bir müzikal anlatım ile dinleyicinin beğenisine sunulduğu Uyku Pansiyon’un çalışmaları üç yıl sürdü. BİLGİ Music Label etiketiyle çıkan albümün kayıtları santralistanbul Kampüsü’ndeki BİLGİ Müzik Bölümü Kayıt Stüdyosu’nda Ateş Erkoç ve Adham Farid tarafından gerçekleştirildi. Albümde Efe Demiral’a Gunnar Halle, Tamer Temel, Eren Turgut, Mert Can Bilgin, Deniz Özçelik gibi müzisyenler eşlik etti. Albümün miksajını Babajim Stüdyoları’ndan Adham Farid, masteringi ise Güven Ersoysal üstlendi.

Efe Demiral kimdir?

14 yaşında gitarla tanışan Efe Demiral, 2009-2011 yılları arasında Nazım Hikmet Akademisi Müzik Bölümü’nde Erkan Oğur, Ayşe Tütüncü, Murat Opus, Derya Türkan gibi isimlerle Türk müziğinin yanı sıra gitar, kompozisyon ve armoni üzerine çalıştı. 2011’de İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’ne kabul edildi. BİLGİ’de Selen Gülün, Tolga Tüzün, Turgut Pöğün gibi isimlerle çalıştı. İlk solo albümünü Ocak 2016’da ‘Inside Out’ adıyla yayınladı. Gözde Öney’in Mayıs 2017’de çıkardığı “İki Gölge” albümünde aranjörlük ve prodüktörlük yaptı. Müzik kariyeri boyunca Can Kazaz, Gözde Öney, Barıştık Mı, Barış Demirel, Cihan Mürtezaoğlu ve Simge Pınar gibi isimlerin albüm ve sahne çalışmalarına dahil oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...