Durgunsu Kano Yarışları başlıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Sarısungur Göleti, kano yarışlarının merkezi olmaya devam ediyor.

Durgunsu Kano Yarışları başlıyor!
27 Temmuz 2021 - 13:42
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Durgunsu Kano Olimpik Umutlar ve Spor Eğitim Merkezi Seçme Yarışları 31 Temmuz-01 Ağustos tarihlerinde Sarısungur Göleti’nde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Sarısungur Göleti, kano yarışlarının merkezi olmaya devam ediyor. 12 ilden 23 spor kulübünün katılacağı yarışlarda 228 sporcu 200, 500, 1000 metre kulvarlarında çeşitli kategorilerde yarışacak. 31 Temmuz-01 Ağustos tarihlerinde yarışacak sporcular, spor eğitim merkezlerine seçilmek için kürek çekecek. Rekabetin kıyasıya yaşanacağı Durgunsu Kano Olimpik Umutlar ve S.E.M. Seçme Yarışları, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin Youtube sayfasından da canlı yayınlanacak.

Yarışlara katılan tüm sporculara başarılar dileyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları Eskişehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu