Domino's ve Domino's severlerden Haçiko'ya 5 ton mama ve 25 can için tedavi desteği

Mahallenin Pizzacısı sorumluluğu ile çevresine destek olmak için var gücüyle çalışan Domino’s, mahallenin sokak hayvanlarını da unutmuyor.

Domino's ve Domino's severlerden Haçiko'ya 5 ton mama ve 25 can için tedavi desteği
06 Nisan 2021 - 13:58

Mahallenin Pizzacısı sorumluluğu ile çevresine destek olmak için var gücüyle çalışan Domino’s, mahallenin sokak hayvanlarını da unutmuyor. İnsanların hayvanları koruması adına farkındalık yaratmak için büyük önem taşıyan 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü’nde de onlar için gerekeni yapıyor ve Haçiko Derneği’ne 5 ton mama ve 25 can için tedavi desteğinde bulunuyor.

Bugün merkez ofisinden sahadaki restoranlara kadar Domino’s ailesinin her bir üyesi, Mahallenin Pizzacısı sorumluluğu ile çevresine destek olmak için var gücüyle çalışıyor. Domino’s Mahallenin Pizzacısı olarak mahallenin sokak hayvanlarını da unutmuyor. Dünyayı güzel ve yaşanabilir kılan sevimli dostlarımızın bizlere emanet olduğu bilinciyle hareket eden Domino’s, dört ayaklı dostlarımız için gereken desteği onlara her zaman sağlıyor. 

İnsanların hayvanları koruması adına farkındalık yaratmak için büyük önem taşıyan 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü’nde de onlara gereken desteği veriyor. 4 Nisan’da Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma (Haçiko) Derneği’ne sağladığı 5 ton mama ve 25 can için tedavi desteğine Domino’s severler de verdikleri siparişlerle ortak oluyor. Haçiko’ya verdiği destekle büyük bir kitleye ulaşan Domino’s, sokak hayvanları için önemli bir dayanışmaya imza attı. 

Aslında sokak hayvanları için yapılabilecek birçok şey var. Evinizin kapılarını bir hayvana açıp onu sahiplenebilirsiniz. Hasta ya da yaralı durumda olan hayvanları evinizde bir süre misafir edebilirsiniz. İş yerinizde küçük bir yer açıp ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Onlar için yuva yapıp belirli noktalara bırakabilirsiniz. Bir kap su verip içine vitamin takviyesi damlatabilirsiniz. Sokak hayvanları için satılan mamalarla ya da evdeki artan yemeklerinizle onları besleyebilirsiniz. Barınaklara yapacağınız mama bağışlarıyla çok sayıda hayvanın ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayabilirsiniz. Tabii en önemlisi de tüm canlılar için elzem olan sevgi ve şefkatinizi onlara verebilirsiniz. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...