Domino's'un 'Şeffaf Mutfak'ında tüm süreç gözler önünde

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s, ürünlerinin hazırlık ve pişirme aşamasını şeffaf bir şekilde gözler önüne seriyor...

Domino's'un 'Şeffaf Mutfak'ında tüm süreç gözler önünde
10 Aralık 2020 - 14:26

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s, ürünlerinin hazırlık ve pişirme aşamasını şeffaf bir şekilde gözler önüne seriyor. Şeffaf Mutfak uygulaması ile Domino’s severler Domino’s restoran mutfağını canlı olarak Dominos.com.tr’den izleyebiliyor, pizza hamurunun açılmasından fırına gidene kadar tüm yolculuğa şahit olabiliyor.

Mahallenizin Pizzacısı Domino’s, pandemi döneminde aldığı pek çok önleme yeni bir uygulamayı daha ekliyor. Domino’s’un birbirinden lezzetli ürünleri artık tüm hazırlık aşamalarıyla canlı olarak yayınlanıyor. Ekim ayında hayata geçen uygulamada restoranın mutfağı gün içinde saat 12:00-19:00 arası Dominos.com.tr’den canlı izlenebiliyor.

Pizzanın tüm yolculuğu gözler önünde
Mutfakta pizza hamurunun açılmasından fırına gidene kadar tüm yolculuk canlı olarak yayınlanıyor. Domino’s müşterilerinin ürünlerini güvenle tüketebilmesi ve içlerinin rahat etmesi için böyle bir uygulamayı hayata geçirirken şeffaf iletişim sayesinde mutfaktaki süreci de gözler önüne seriyor.

Domino’s inovatif uygulamalara devam ediyor
Korona virüs sürecinde hali hazırda almış olduğu önlemleri güçlendiren Domino’s, temassız teslimat ve bulunduğu alanı tamamen sterilize eden UV ışığı kullanımıyla da hijyene verdiği önemi göstermişti. Hayata geçirdiği inovatif uygulamalarla hem çalışanlarının hem müşterilerinin sağlığını güvence altına alan Domino’s, arabaya temassız teslimat yaparak sadece eve teslimde değil gel-alda da hijyen tedbirleri konusunda öncü konumda olduğunu kanıtladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...