Domino's Türkiye Pizza Günleri'nde birbirinden leziz fırsatlar!

Pizza severlerin heyecanla beklediği Domino’s Türkiye Pizza Günleri, 17-23 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşiyor!

Domino's Türkiye Pizza Günleri'nde birbirinden leziz fırsatlar!
17 Eylül 2020 - 18:28

Türkiye’nin yanı sıra dünyada da bir ilk olan ve her düzenlendiğinde lezzet tutkunlarından büyük ilgi gören Domino’s Türkiye Pizza Günleri, 17-23 Eylül 2020 tarihlerinde pizza tutkunlarıyla buluşuyor. Lezzet severlerin diledikleri pizzayı tek fiyata deneyimlemeleri için özel olarak tasarlanan kampanya ile pizza tutkunları festival tadında bir hafta geçiriyor.

Bu kapsamda Beklemeden Gel-Al’da 19,99 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan Büyük Boy pizzalar ve 29,99 TL’ye sunulan 2 Orta Boy pizza, lezzet severlerin hem damaklarına hem de ceplerine hitap ediyor. Eve serviste ise tüm Büyük Boy pizzalar 29,99 TL, dilediğiniz çeşitteki 2 Orta Boy pizza ise 39,99 TL’lik cazip fiyatlarla Domino’s tutkunlarıyla buluşuyor.

Pizza severlerin heyecanla beklediği Domino’s Türkiye Pizza Günleri, 17-23 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşiyor! “Mahallenin Pizzacısı” Domino’s’un 2019 yılında başlattığı, 2020 yılı Mart ayında ikincisini, Temmuz ayında ise “Tekrar Birlikteyiz Türkiye” sloganı ve #TBT etiketiyle üçüncüsünü düzenlediği Türkiye Pizza Günleri, hem Beklemeden Gel-Al’da hem de Eve Servis’te birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.

Dilediğin pizzayı deneyimleme keyfi!
Türkiye’nin yanı sıra dünyada da bir ilk olan ve lezzet tutkunlarından yoğun ilgi gören Türkiye Pizza Günleri kapsamında Domino’s, hem büyük boy hem de orta boy pizzalarını indirimli fiyatlarla lezzet severlerin beğenisine sunuyor. Bu kapsamda Beklemeden Gel-Al’da Büyük Boy pizzalar 19,99 TL’den başlayan fiyatlarla, 2 Orta Boy pizza ise 29,99 TL’ye sunulurken, lezzet severlerin bir hafta boyunca diledikleri çeşit pizzayı tek fiyattan deneyimlemeleri sağlanıyor.

Evlerde kutlanan Pizza Günleri
Türkiye’de eve servisin öncüsü Domino’s, Türkiye Pizza Günleri’nde evlerinde sevdikleri ve aileleriyle birlikte pizza keyfi yapmak isteyenleri de unutmuyor. Eve serviste tüm Büyük Boy pizzalar 29,99 TL’ye sunulurken, dilediğiniz çeşitteki 2 Orta Boy pizza ise 39,99 TL’lik cazip fiyatlarla pizza tutkunlarıyla buluşuyor.

Hem eve servis hem Gel-Al’da Temassız Teslimat!
Güçlendirilmiş sağlık ve hijyen uygulamasıyla “Temassız Teslimat” hizmeti sunan Domino’s, 245 derecede pişen, el değmeden paketlenen ve sevdiğiniz lezzeti ilk siz açın diye her paketi özel olarak etiketlenen enfes lezzetlerini, eve serviste olduğu gibi restoranda da Beklemeden Gel-Al seçeneğiyle güvenle ulaştırmaya devam ediyor. Lezzet tutkunları, siparişlerini verdikten sonra şube içindeki "Teslim Noktası"ndan paketlerini rahatça teslim alabiliyor. Dileyenler ise sipariş verirken araç plakalarını notlar bölümünde belirterek Araca Temassız Teslimat hizmetinden yararlanabiliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"