"Domino's Pizza Günleri"nin ikincisiyle tüm Türkiye pizzaya doyacak!

Domino’s’tan, pizza severlerin tüm yıl merakla beklediği haber geldi!

"Domino's Pizza Günleri"nin ikincisiyle tüm Türkiye pizzaya doyacak!
04 Mart 2020 - 14:48

Domino’s’tan, pizza severlerin tüm yıl merakla beklediği haber geldi! Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s, geçen yıl ilk kez düzenlediği Türkiye Pizza Günleri’nin ikincisini 5-11 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştiriyor. Türkiye’nin yanı sıra dünyada da bir ilk olan ve lezzet tutkunlarından yoğun ilgi gören Pizza Günleri, bu yıl da bir hafta boyunca Türkiye’nin gündemine pizzayı taşıyacak.

Çeşit çeşit pizzaları en cazip fiyatlarla tüketiciyle buluşturan Türkiye Pizza Günleri’ne özel olarak yine efsane kampanyalar düzenleniyor. Pizza Günleri boyunca Gel-Al’da Orta Boy tüm pizzalar 12,99 TL’den, evlere serviste Büyük Boy tüm pizzalar ise 29,99 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak.

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s’tan festival tadında lezzetli bir haber geldi! Dominos, ilkini 2019 yılında gerçekleştirdiği “Domino’s Türkiye Pizza Günleri”nin ikincisini 5-11 Mart 2020 tarihleri arasında düzenleyecek. Dünyada ve Türkiye’de bir ilk olan Domino’s Türkiye Pizza Günleri bu yıl da, efsane indirimler ve hafta boyunca hayata geçecek sürpriz aktivitelerle, pizza severlerin her an her yerde doyasıya pizza yemelerini sağlayacak.

Pizza tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği ve bir sonrakini merakla beklediği Pizza Günleri,Türkiye’nin dört bir yanındaki tüketicilere en lezzetli ve en cazip fiyatlı pizzaları ulaştırmak amacıyla artık geleneksel olarak düzenleniyor. Domino’s’un patentini alarak özenle hazırladığı etkinlikle, markanın tadına doyulmaz pizzaları inanılmaz fiyatlarla tüketiciyle buluşacak.

Pizza Günleri boyunca cazip indirimler!

Türkiye Pizza Günleri boyunca Gel-Al ve evlere servisteki kampanyalarla lezzet tutkunları Domino’s’un enfes pizzalarıyla doyasıya ziyafet çekecekler. Hafta boyunca Gel-Al’da Orta Boy tüm pizzalar 12,99 TL’den başlayan fiyatlarla sunulurken, evlere serviste Büyük Boy tüm pizzalar ise 29,99 TL’den başlayan fiyatlarla sofralardaki yerini alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor