Domino's Pizza gece 3'e kadar açık

Domino’s Pizza’nın lezzetlerine doyamayanlar için Türkiye genelindeki 300’den fazla Domino’s restoranı pizzaseverlere gece saat 3’e kadar hizmet veriyor. Tüm dünyada milyonlarca insanın hayran olduğu, bol malzemeli doyurucu pizzaların yanı sıra ekmek arası lezzetleri, tavuklar ve salatalar da gece açık restoranlarda Domino’s severleri bekliyor.

Domino's Pizza gece 3'e kadar açık
01 Ağustos 2018 - 18:13

Domino’s Pizza’nın Türkiye’nin dört bir yanındaki 300’den fazla restoranı gece 03.00’e kadar pizzaseverlere servis veriyor.

Fenomen haline gelen kampanya ile gece geç saatlerde acıkanlar da Domino’s fırınından çıkma sıcacık lezzetlere her an ulaşabiliyor.

Gece açık Domino’s Pizza restoranlarında birbirlerinden leziz pizza çeşitlerinin yanı sıra kavurmalı, sosisli, mangal sucuklu ekmek arası lezzetler, tadına doyulmayan tavuklar ve salatalar gibi vazgeçilmez Domino’s lezzetleri de sipariş verilebiliyor.

Gecesine lezzet katmak isteyenler, en yakınındaki nöbetçi Domino’s restoranını dominos com tr’den şubelere bakarak veya mobil uygulamadan bularak tek tıkla en hızlı şekilde sipariş verebiliyor. Dileyenler ise, geceleri de restorana gelip pizzasına hızlı bir şekilde kavuşabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...