Dokuz Eylül Rotary 28. yaşını kutladı

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, 28. kuruluş yılını kutladı. İnternet üzerinden yoğun katılımla gerçekleşen kutlamada duygusal anlar yaşandı.

Dokuz Eylül Rotary 28. yaşını kutladı
29 Ocak 2021 - 09:02

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, 28. kuruluş yılını kutladı. İnternet üzerinden yoğun katılımla gerçekleşen kutlamada duygusal anlar yaşandı.

Dokuz Eylül Rotary Kulübü 28. kuruluş yılını online olarak düzenlediği toplantıyla kutladı. Pandemi nedeniyle bir araya gelemeyen kurucuların, eski ve yeni üyelerin internet üzerinden çevrimiçi olarak katıldığı toplantıda üyelerin kulübün kuruluşundan bu yana biriktirdikleri anılar ve fotoğrafları paylaşmaları duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Toplantıya 2440 Bölge Guvernörü Ertan Soydan ve eşi Zehra Soydan da katıldı. Soydan, Dokuz Eylül Rotary Kulübü’nün 28 yılda, 3 guvernör ve birçok bölge görevlileri çıkartan başarılı bir kulüp olduğunu vurgulayarak “Nice hizmet ve başarı dolu yıllar diliyorum” dedi.

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu, Rotary Ailesi olarak 28 yılı geride bırakmış olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, çıktıkları bu yolda ilk günden beri sayısız güzel çalışmaya imza atıldığını söyledi. Elmasoğlu “Farklı hayatlara dokunmaya, farkındalık yaratmaya, nitelikli projelerle, topluma hizmet etmeye devam edeceğiz. Başarılarımızın sırrı aile olmamızda, dosluklarımızda ve özverimizde saklı. İyi ki birlikteyiz. Nice iyilik ve başarı dolu yıllara” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...