Dikili Tiyatrosu'nun "Kadınlık Bizde Kalsın" Oyunu Bergama'da Sahnelendi

Dikili Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun "Kadınlık Bizde Kalsın" oyunu Bergama'da sahnelendi. Topluluk, Yılmaz Erdoğan'ın eserini ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşturdu. Belediye Başkanı Çelik de gösteriyi izledi.

Dikili Tiyatrosu'nun "Kadınlık Bizde Kalsın" Oyunu Bergama'da Sahnelendi
17 Nisan 2025 - 14:24
BAKIRÇAY - Dikili Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı "Kadınlık Bizde Kalsın" adlı tiyatro oyununu Bergama Kültür Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sundu. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen gösteri, yönetmen Damla Ekeke İkiz'in rejisiyle sahnelendi.

Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik de etkinliği takip edenler arasındaydı. Başkan Çelik, performansın ardından yönetmen Damla Ekeke İkiz'e çiçek takdim ederek topluluğu kutladı.

Yaklaşık bir yıl önce Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan tiyatro topluluğu, toplumsal cinsiyet eşitliği temasını işleyen oyunu daha önce Dikili Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde de seyirciyle buluşturmuştu. Bergama'daki temsilde de salonun dolu olduğu gözlendi.

Dikili Belediyesi, sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklamada, misafirperverliği için Bergama Belediyesi'ne ve Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik'e teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'in dijital ikizi geliyor
İzmir’in dijital ikizi geliyor
Borcu olan kamu kurumlarına dış borç yasağı getirildi
Borcu olan kamu kurumlarına dış borç yasağı getirildi