Didem Gültekin: Partimin emrindeyim. Bayraklımız için göreve hazırım!

Önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi Didem Gültekin, 13 Mart Pazar günü yapılacak olan CHP Bayraklı İlçe Kongresi’nde aday olduğunu açıkladı.

Didem Gültekin: Partimin emrindeyim. Bayraklımız için göreve hazırım!
07 Mart 2022 - 10:27
Önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi Didem Gültekin, 13 Mart Pazar günü yapılacak olan CHP Bayraklı İlçe Kongresi’nde aday olduğunu açıkladı. Gültekin “Geçmişte partim için Kaymakamlıktan nasıl vazgeçtiysem bugün de partim için, örgütüm için memurluktan vazgeçtim ve siz kıymetli partililerimin teveccühü ile Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’na adayım. Benim en büyük ailem Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü’dür. Partimi iktidara taşımak üzere çıktığım bu yolda da kendimi aileme emanet ediyorum. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan Bayraklı olacak” dedi.

Gültekin’in adaylık açıklaması şu şekilde:
"Bizler; kadınlar, gençler, işçiler, çiftçiler, ezilenler, hor görülenler, ötekileştirilenler Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğiyle iktidara geliyoruz.

Değerli Yol Arkadaşlarım;
Gelinen noktada birlik ve beraberlik kavramlarını tozlu raflardan indirmenin ve hayata geçirmenin zamanı geldi. Mustafa Kemal’in Türkiye’sini beraber büyüteceğiz. Çünkü memleketin içerisinde bulunduğu durum ortada ve kurtuluş çaresi Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu noktada kısır döngülerden uzak ve katılımcı bir anlayışla yepyeni bir yapılanmanın temellerini Bayraklımızda atmak her zamankinden daha önemli. Şimdi yapılacak olan yeni bir anlayış, yeni bir güven ve yeni bir ruh ile ortaya çıkmaktır. Yerellerde sağladığımız başarıyı genele taşımanın tam zamanıdır.

Partimin her kademesinde görev yaptım. Lise Komisyonunda, üniversite örgütlenmesinde, Gençlik Kollarında, ana kademelerde ve son olarak Parti Meclisinde görev aldım. Şimdi de Bayraklımızda Genel Merkezimiz, İl Başkanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz ve Bayraklı Belediyemiz ile uyum içerisinde, omuz omuza bir bütün olarak partimizi iktidara taşıyacak sinerjiyi oluşturmak üzere örgütümün emrindeyim. İktidara yürüdüğümüz bu süreçte, örgütsel olarak Bayraklı’yı hak ettiği yere birlikte taşıyacağız.

Türkiye’de büyük bir değişim var. Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinde 6 farklı siyasi parti memleket kaygısı ile bir araya geldi. Bunun öncülüğünü yapan Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’de siyaseti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin muhalefetini bir başka boyuta getirdi. Bize düşen, bu sinerjiyi omuzlayıp yerellerde sağladığımız başarıyı genele taşımaktır.

Geçmişte partim için Kaymakamlıktan nasıl vazgeçtiysem bugün de partim için, örgütüm için memurluktan vazgeçtim ve siz kıymetli partililerimin teveccühü ile Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’na adayım. Benim en büyük ailem Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü’dür. Partimi iktidara taşımak üzere çıktığım bu yolda da kendimi aileme emanet ediyorum.

13 Mart Pazar günü yapılacak olan kongrenin kazananı Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Gençliğime, eğitimime, tecrübeme ve en önemlisi örgütümüzün sağduyusuna olan güvenim tam. Yolumuz açık olsun.

Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan Bayraklı olacak."
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"