Didem Balçın ve Selen Uçer "Red'le Evdeyiz"de hayranlarıyla buluştu

Vodafone Red ve DasDas işbirliğiyle düzenlenen “Red’le Evdeyiz” online sohbet serisinin son bölümüne ünlü sanatçılar Didem Balçın ve Selen Uçer konuk oldu. Sanatçılar, Vodafone Red Instagram hesabından canlı yayınlanan programda, hem koronavirüs gündemini konuştu, hem de izleyicilerin de katılımıyla oyunlar oynadı.

Didem Balçın ve Selen Uçer "Red'le Evdeyiz"de hayranlarıyla buluştu
05 Mayıs 2020 - 16:18

Ünlü sanatçılar Didem Balçın ve Selen Uçer, koronavirüs tedbirleri kapsamında günlerini evde geçirenler için Vodafone Red ve DasDas işbirliğiyle düzenlenen “Red’le Evdeyiz” online sohbet serisinin son bölümünde hayranlarıyla buluştu. Sanatçılar, Vodafone Red Instagram hesabından canlı yayınlanan programda, hem koronavirüs döneminde neler yaptıklarını anlattı, hem de izleyicilerin de katılımıyla oyunlar oynadı. Programda, salgın nedeniyle sarılamayanlar için DasDas’ın “Güle Güle Diva!” oyununun şarkılarından “Sarıl Bana Şarkısı” da çalındı.

Ajandasındaki oyun tarihlerini iptal etmediğini söyleyen Didem Balçın, “Oyunlar olacakmış gibi davranıyorum, iyi geliyor. Bu süreçte birçok opera, bale ve tiyatro online gösterime açılıyor. İsteyip de gidemeyenler için inanılmaz bir şans. Birçok şeyin değerinin bilindiği bir dönem. Bol bol okuma ve izleme yapıyorum,” dedi.

Selen Uçer ise “Tuhaf bir zamandan geçiyoruz, ama umutsuz ve depresif olmaya hakkımız yok. Sonrası için hazırlıklı olmalıyız. Sınavımıza hazırlanalım, dersimize çalışalım,” diye konuştu. Uçer, salgın sonrası iki şarkılık bir cover çalışması olacağını da belirtti.

Programda ayrıca, 2-16 Mayıs tarihlerinde “Güle Güle Diva!” oyununun Vodafone TV’de yayınlanacağı da duyuruldu. Vodafone Red müşterileri, VodafoneTV’yi ücretsiz indirip DasDas içeriklerini izleyebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"