DEVA Partisi'nin Egeli kadınları İzmir'de bir araya geldi: "Ege'de siyasete kadınlar DEVA olacak"

Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) Egeli kadınları, geçtiğimiz gün  İzmir’de bir araya geldi.

DEVA Partisi'nin Egeli kadınları İzmir'de bir araya geldi: "Ege'de siyasete kadınlar DEVA olacak"
28 Şubat 2022 - 17:15

"İnsana dokunun" sloganıyla çalışmalarına hız veren DEVA Partisi’nin Egeli kadınları, "evlatlarımız için siyasette varız" vurgusu yaptı

Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) Egeli kadınları, geçtiğimiz gün  İzmir’de bir araya geldi. Pasaport’taki il binasında gerçekleşen etkinliğe katılan DEVA Partisi Kadın Çalışmaları Ege Bölgesi Koordinatörü Özlem Yurtsever, "evlatlarımız için çok çalışmalıyız" vurgusu yaptı. Yurtsever, şunları söyledi: "Hepimizin evlatları var. Gençlerimiz ülkemizden umutlarını kesmiş, yurt dışına yerleşmenin hesaplarını yapıyor. Hepimiz birer anne olarak, evlatlarımız için, ülkemizin geleceği için çok çalışmalıyız. Bu evlatlarımıza da ülkemize de borcumuz."


‘İnsana dokunun’

Konuşmasında, partilerindeki demokrasi atılımına da dikkat çeken Özlem Yurtsever, Egeli kadınlara çalışmalarındaki yol haritasını gösterdi. Yurtsever,  şöyle devam etti: "Partimizin içinde açık-kapalı bütün kadınlar bir arada. Ayrıştırmadan geleceğimiz için çalışıyoruz. Amacımız insana dokunmak. İlçe başkanlığı yaptığım dönemde, insanlara kendimizi tanıtmak için halk eğitimden gerekli izinleri alarak okuma -yazma kursu düzenledim. Kursun sonunda bir annemizin söylediklerini unutamam.  ‘Artık otobüse binmek için kimseye numara sormak zorunda kalmayacağım. Çok yaşayın’ demişti. İşte insana dokunmak budur. Sorunlarımızı tespit edip en doğru hizmetleri sunmak zorundayız."

DEVA’lı kadınların makrome yaparak el hünerlerini sergilediği etkinliğe, DEVA Partisi Kadın Çalışmaları Ege Bölgesi Başkanı Özlem Yurtsever’in yanı sıra İzmir Kadın Çalışmaları Başkanı Pınar Güngör Özinan, Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, Kütahya, Manisa ve Afyon Kadın Çalışmaları Başkanları ile İzmir ilçe teşkilatlarının kadın üyeleri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü
İzmir'de halk ekmek fiyatında indirim! 7 TL'den 5 TL'ye düştü
"Kadın Gözüyle Hayattan Kareler"de 2024 yılının kazananları belli oldu
“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”de 2024 yılının...