DEVA Partisi İzmir İl Teşkilatı aralıksız çalışıyor

DEVA’dan Seferihisar çıkarması: Esnafın dertlerini dinlediler, pazarda halkla buluştular

DEVA Partisi İzmir İl Teşkilatı aralıksız çalışıyor
28 Mart 2021 - 15:42
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İzmir’in bütün ilçelerde teşkilatlanmasını tamamlamaya çalışırken aynı zamanda il ve ilçe yönetimleriyle birlikte halkın nabzını tutmaya devam ediyor. DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Seferihisar İlçe Başkanı Emin Yüce ve İlçe Yöneticileriyle bir araya gelip çalışma takvimi belirlerken, çarşı ziyaretinde de esnafın taleplerini dinledi. DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Ösen, “Siyasette yeni bir yol açarak halkımızın derdine deva olmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

Seferihisar’da esnaf ve pazar ziyaretlerinde ticaretin her alanında faaliyet gösteren esnaflara “hayırlı işler” dileklerini, Genel Başkan Ali Babacan’ın selamlarını ileten DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, ilçede yapılması gereken çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Esnafın sorunlarının farkında olduklarını belirten Ösen, bugün sokağa çıkıp halkın, esnafın, çalışanın derdini dinleyebilen, gündeme getirebilen ve çözüm gösterebilen bir parti olduklarını söyledi.
 
Ösen: Sorumluluk aldık
 Seda Kaya Ösen, kendisi de bir iş insanı olarak esnafın kendisine ilettiği konuları yakından bildiğini vurgularken, “Pandemiyle birlikte ağırlaşan ekonomik şartlar altında ezilen kesime verilen destekler çare olmaktan çok uzak. Ama bizler ülkemizdeki gidişe dur demek için elimizi taşın altına koyduk, sorumluluk üstlendik. Biz ülkemize sahip çıkmazsak, sorunlarımızı birlikte çözmeye çalışmazsak gelir başkaları yönetir. Önceliğimiz demokrasiyi yüceltmek, hukukun üstünlüğünü sağlamak, kalkınmak. Bunun için yola çıktık. Seferihisar’ın sorunlarıyla da özel olarak ilgileneceğiz, deva olacağız” dedi.

DEVA Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Emin Yüce ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de halkın sorunlarının çözümü için yerelden başlayarak aktif rol üstleneceklerini ifade etti. DEVA Partisi İzmir İl Yönetimi ve Seferihisar İlçe Yönetiminin güçbirliği içinde hareket ettiğini belirten Seferihisar İlçe Başkanı Yüce, “Amacımız Seferihisar’ımıza hizmet etmektir. Parti olarak bizler vatandaşlarımızla el ele vererek hep birlikte çalışacağız. İl başkanımız da bizleri yalnız bırakmıyor, güç veriyor. Bu tür ziyaretlerin ilçemizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"