Derece'ye satrançta derece

Derece Koleji 6. Sınıf Öğrencisi Suğra Tepeli, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Çorum'da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası'ndan madalya ile döndü. Suğra Tepeli, Derece Koleji'nde yapılan törenle madalyasını Derece Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü'ye getirdi.

Derece'ye satrançta derece
17 Haziran 2018 - 14:17

 

Derece Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, satrancın dünya ve Türkiye'de büyük ilgiyle izlenen spor dalı haline geldiğini ve öğrencilerin satranç ile hayat boyu karşılarına çıkacak problemlerle de baş etmeyi öğrendiklerini işaret ederek “Satranç tahtasında verdikleri sessiz mücadeleyi hayatlarına taşıdıklarında bireysel olarak güçlü insanlar oluyorlar. Sabırlı ve rakiplerine saygılı gençler olarak yetişiyorlar. Bizim de temennimiz bu yönde. Genç öğrencimiz Suğra’ya başarılar diliyorum” dedi.

Çorum'da yapılan ve 6 gün süren şampiyonada 55 takımdan 248 sporcu mücadele etti. 9 turda en iyi dereceleri alan sporcuların madalya aldığı ifade edildi. 6. Sınıf Öğrencisi Suğra Tepeli, Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası'nda bireyselde ikinci, takım olarak üçüncü oldu.  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...