Denize karşı börek keyfi "Elalem"de...

İzmir’in cennet tatil beldesi Çeşme Çiftlikköy’de kapılarını açan “Elalem”, önünde uzanan masmavi plajı, katmer ve çiğ börek başta olmak üzere eşsiz lezzetleriyle bu yazın vazgeçilmez mekanlarından biri olmaya aday.

Denize karşı börek keyfi "Elalem"de...
07 Haziran 2018 - 16:14

Çeşme Çitflikköy severlerin yakından tanıdığı deneyimli işletmeci Sabri Akyıldız ve ortağı Gülden Kaygas tarafından 4 aylık bir hazırlık sürecinden sonra hizmete giren Elalem, cafe ve beach olarak hizmet verecek.

Denize sıfır bir konumda yer alan Elalem, gün boyunca ailelerin keyifle vakit geçireceği, denize girip, yemeğini yiyebileceği, birşeyler içebileceği her anlamda kaliteli ve güleryüzlü hizmet alabileceği bir mekan olacak. 21 yıldır Çeşme’de cafe ve restorant sektöründe faaliyet gösteren Sabri Akyıldız Çiftlikköy’e hem cafe ve restorant hem de beach olarak hizmet veren böyle bir mekan kazandırmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Yıllardır atıl duran bu alanı, güzel bir mekana dönüştürdük. Ev yapımı reçellerimiz, bu yörede yetişen doğal ürünlerden oluşan zengin serpme kahvaltımız var. Ayrıca vazgeçilmez geleneksel lezzetlerimizden olan katmer ve çiğbörekte çok iddialıyız. Bunun yanında gün boyunca aperatifler, et ve steak ürünlerimiz de olacak. 0232 966 01 52 numaralı telefondan Çiftlikköy severler bize ulaşabilir” dedi.

Gülden Kaygas da özellikle ailelere yönelik sakin, huzurlu, keyifli bir ortam yaratmak istediklerini belirterek, “Konuklarımız geleneksel lezzetlerimizi tatma imkanı bulurken, plajımızdan faydalanacak, çocuklarını parkta oynatacak. Keyifli zaman geçirebilecek” diye konuştu. 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"