Deniz Küçükkurt: "Mobil uygulamalar sektöre yön verecek"

100 bin kişilik üretim kapasitesiyle ülkemizin en önemli yemek fabrikası konumunda olan Bortar, Covid-19 pandemisi nedeniyle değişen normallerden sonra dijitale de hızla adapte oluyor. Bortar Group Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Küçükkurt, “Mobil uygulamalar sektöre yön verecek” açıklamasında bulundu.

Deniz Küçükkurt: "Mobil uygulamalar sektöre yön verecek"
22 Şubat 2021 - 09:54
100 bin kişilik üretim kapasitesiyle ülkemizin en önemli yemek fabrikası konumunda olan Bortar, Covid-19 pandemisi nedeniyle değişen normallerden sonra dijitale de hızla adapte oluyor. Mobil uygulamaların öne çıktığı bir dönemde Türkiye’nin en büyük mutfağı Bortar, sektöründe dijital dönüşümün başını çeken kurumların başında geliyor. Dijital dönüşüme büyük yatırım yapan Bortar, dijitalleşmeyle yeni normale dönüldüğü fikri ile hareket ediyor. 

Bortar’dan dijital dönüşüm



Sektörün de bu anlamda önemli bir dönüşüm geçirdiğini vurgulayan Bortar Group Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Küçükkurt, “Mobil menü sektörün de gözdesi. Kısıtlama ve yasaklardan zarar gören gıda sektörü yeni normal için dijital çözümlere ağırlık verdi. Bortar olarak biz de önemli dijital yatırımlar yapıyoruz. Mobil uygulamalar sektöre yön verecek” dedi.

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin birçok sektörü etkilediğini söyleyen Deniz Küçükkurt, “Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme içme yerleri 10.00-20.00 saatlerinde sadece paket servis veya "gel-al" hizmeti verecek şekilde açık. Salgından çıkışın kolay olmayacağını düşünen girişimcilerin gündeminde dijital dönüşüm var. Bortar kurumsallığının bir gereği olarak geleceğe ve  dijitale ciddi bir yatırım yaptık. Geleneksel ve güncel lezzetlere kısa zamanda herkesin ulaşmasını istiyoruz” dedi.

Bu isteğin pandemi döneminde daha da değerlendiğini söyleyen Deniz Küçükkurt, “Diğer kişi ve kurumlara, sektörümüze örnek olmak istiyoruz. Mobil alandaki çalışmamız normale dönüldüğünde de artarak devam edecek”dedi.

“Yeni normaller dijitalleşmeyi getiriyor”
Yeni normallerin dijitalleşmeyi teşvik ettiğini ve buna uyum sağlayamayanların ileriki zamanda pazar payını kaybetmeye mahkum olduğunu vurgulayan Deniz Küçükkurt, “Her zaman güncel olmak durumundasınız, piyasanın sizden beklentilerini hızla görerek ona hızla uyum sağlamanız gerekiyor. Bortar Group’un başarısının altında bunu çok başarılı olarak yapabilmesi yatıyor” dedi.

Yenilikçi yatırımlarını yeni yıla giriş sırasında denediklerini ve olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten Deniz Küçükkurt, “Restoran kısmımızda pandemi sürecinde mobil uygulamalar ile ciddi anlamda siparişler aldık, alıyoruz. Önümüzdeki dönemde restoranımız açıldığında damobil sistemimiz çalışmaya devam edecek. Yeni normallere hızlı bir şekilde uyum sağlamak durumundayız, buna da hazırız” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...