D-Resort Murat Reis Ayvalık ile Yaza Huzurlu Bir Başlangıç

Ayvalık’ın en gözde oteli; konforlu ve modern odaları, dinlendirici Spa’sı, denize nazır romantik gün batımı manzaraları ve birbirinden lezzetli menüleri ile D-Resort Murat Reis Ayvalık, Haziran ayında sezonu açıyor...

D-Resort Murat Reis Ayvalık ile Yaza Huzurlu Bir Başlangıç
04 Nisan 2019 - 13:41

D-Resort Murat Reis Ayvalık, tarihi yapısı, hikayelerle dolu dar sokakları, deniz ve adalar manzarası ile bir liman kasabası olan Ayvalık’ın en gözde oteli olarak misafirlerini ağırlıyor. Nefes kesen manzarası, dinlendirici konsepti, konforlu odaları, yemyeşil doğası, birbirinden lezzetli tatlardan oluşan menüleriyle huzurlu tatilin adresi olmaya devam ediyor.

Kuzey Ege'nin incisi Ayvalık denildiği zaman ilk akla gelen yer olan, çok sayıda seçkin davete ev sahipliği yapan D-Resort Murat Reis Ayvalık, başta Bursa, Ankara, İstanbul ve İzmir’den olmak üzere doğa, lezzet ve huzur tutkunlarının vazgeçilmez adresi. Evcil hayvan kabul eden otellerden birisi olan D-Resort Murat Reis Ayvalık, yeni anılar biriktirebilecek keyifli noktalardan birisi.

Sarımsaklı Plajı, Cunda Adası, Kozak Yaylası, Küçükköy ve Şeytan Sofrası gibi bölgenin en gözde çekim merkezlerine birkaç dakikalık mesafede yer alan D-Resort Murat Reis Ayvalık, bölgesinde mavi bayraklı plaj sertifikasına da sahip.

Otelde konaklayan misafirler; Ayvalık’ın eşsiz doğası ve D-Resort Murat Reis Ayvalık’ın huzurlu ortamında kusursuz ve güler yüzlü bir hizmet anlayışıyla unutamayacakları bir tatil yaşarken isterlerse evcil hayvanlarını da yanlarında götürebiliyorlar.

Mutfağını, usta bir ekibin yönettiği D-Resort Murat Reis Ayvalık’da misafirlere özel üretilen zeytinyağından, ev yapımı reçellere kadar birbirinden doğal ve lezzetli tatlar arasında “MR Burger” ön plana çıkıyor. “Kabak Çiçeği Tempura”nın çok tercih edildiği menüde “Izgara Ahtapot” da beğenilen lezzetler arasındaki yerini alıyor.

D-Resort Murat Reis Ayvalık’daki D-Spa, her ince ayrıntı düşünülerek özenle tasarlanmış spa merkezi, uzman terapistleriyle bakım ve masaj seçeneklerini sunarken, denize nazır manzaralı saunasında ve dinlenme alanlarında misafirlerine ayrıcalıklı olduklarını hissettiriyor. Bedeni, zihni ve ruhu en üst seviyede yenilemeye aday D-Spa’nın tamamlayıcı olarak kurgulanan fitness merkezi ise spor tutkunlarına beklentilerinin üstünde, yüksek teknoloji makinalarla hizmet veriyor.

Edremit Havaalanı’na 49 km. uzaklıkta olan ve düzenli uçuşlar ile D-Resort Murat Reis Ayvalık’a, İstanbul’dan 2 saatte ulaşmak mümkün.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...