D Maris Bay, sonbaharda da yazın keyfini yaşamaya davet ediyor!

D-Hotels & Resorts otellerinden biri olan D Maris Bay, güvenilir tatil konseptiyle sunduğu hizmetine sonbaharda da devam ediyor.

D Maris Bay, sonbaharda da yazın keyfini yaşamaya davet ediyor!
24 Ağustos 2020 - 11:08
D-Hotels & Resorts otellerinden biri olan D Maris Bay, güvenilir tatil konseptiyle sunduğu hizmetine sonbaharda da devam ediyor. Denizin, güneşin keyfini Datça’nın muhteşem doğasında keyifli, lüks bir deneyimle sunan D Maris Bay, misafirlerine hijyenik, güvenli ve huzurlu bir tatil yaşatmaya devam ediyor.

Datça Yarımadası’ndaki tüm koya hakim nefes kesici konumuyla dünyanın en özel otellerinden biri olan D Maris Bay; turkuaz suların bembeyaz kumlarla buluştuğu her biri farklı konseptte beş adet plajı, beş adet restoranı ve eşsiz doğası ile misafirlerini benzersiz bir yolculukta buluşturuyor. D Maris Bay, lüks, zarif ve modern bir şekilde döşenmiş odalarıyla misafirlerine sunduğu uluslararası standartlardaki sıra dışı hizmet anlayışının yanı sıra Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, ilgili kuruluşların almış olduğu tedbirleri eksiksiz hayata geçirerek korunaklı, güvenilir ve hijyenik bir tatil sunuyor. Bu sene gönül rahatlığıyla, sağlıklı ve güvenilir bir şekilde otele ulaşmak isteyenler için Antur ile anlaşan D Maris Bay, kara yoluyla misafirlerinin bulunduğu şehirden, kapılarından özel araçla alınarak otele ulaşımını da sağlıyor.

Nefes Kesici 5 Plajıyla Sosyal Mesafeli, Güvenli Deniz Keyfi
Misafirlerinin gönül rahatlığıyla özgürce tatil yapabilmelerini sağlamak için büyük bir özveri ile çalışmalarını sürüdüren D Maris Bay, teras, balkon, geniş bahçelerinde sosyal mesafe kuralları çerçevesinde, en kaliteli hizmeti alırken denizin, güneşin, kumun keyfini sonbaharda da yaşatıyor.

Beyaz pudramsı kumlar, kristal sular ve sıradağlarla çevrelenmiş saklı koy manzarası sunan The Bay, La Guérite, Manos, Maris, Silence Beach olmak üzere beş plaja otel içerisindeki yatay asansör veya koy içerisindeki botların yaptığı ring seferleri ile rahatça ulaşmak mümkün. Havuz başında kalmayı seçen misafirler içinse yüzerken bir yandan da geçen tekneleri izleyebilecekleri büyük bir sonsuzluk havuzu bulunuyor.

Duyularınıza Hitap Eden Gurme Lezzetlerin Adresi
Gıda güvenliği konusunda her zaman uyguladığı standartlara ek olarak, açık büfelerden servisi minimize ederek kapalı ambalaj seçenekleri sunan D Maris Bay; restoranları, Maris Kitchen, Zuma, La Guerite, Manos ve Nusr-et’te sosyal mesafe kurallarını gözeterek açık havada gastronomik lezzetler sunmaya devam ediyor. QR kod uygulamasıyla hazırlanan menüleriyle de misafirlerle bire bir teması azaltmak için çözümler sunan D Maris Bay, seçkin deneyimler ve farklı lezzetler sunan restoranlarıyla misafirlerini müzik ve eğlence ile de buluşturuyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu