CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da Anneler Günü

CVK PARK BOSPHORUS HOTEL İSTANBUL'DA ANNELERE ÖZEL BİR PAZAR...

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da Anneler Günü
01 Mayıs 2022 - 12:44
CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un eşsiz Boğaz manzarasına sahip mekânlarından Stella Lounge&Bar, anneler gününe özel hazırladığı açık büfe menüsü ve Yıldız Asyalı’nın canlı müzik performansı ile misafirlerine unutulmaz bir brunch keyfi sunuyor. 
 
Anneler Günü’nde annelere ve çocuklarına unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, merkezi konumu ve Stella Lounge&Bar’ın eşsiz manzarasıyla misafirlerini ağırlıyor.
 
Stella Lounge&Bar’ın nezih ortamı ve her damak tadına hitap eden menüsünde; zengin kahvaltı çeşitleri, şarküteri ürünleri, ev yapımı kruvasanlar, ekmekler, taze pastane ürünleri, pideler ve ızgara çeşitleri yer alıyor. 12.00-15.00 saatleri arasında Yıldız Asyalı’nın canlı müzik performansı eşliğinde gerçekleşecek brunch’ta anneler keyifli vakit geçirirken, çocuklar da otel içinde yer alan Kid’s Club’ta öğretmenler eşliğinde eğlenebilecek…
 
CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, Anneler Günü’nde annesine anlamlı ve unutamayacağı bir gün yaşatmak isteyen herkesi,  lezzet dolu brunch keyfine bekliyor.
Brunch kişi başı 395 TL olarak fiyatlandırılırken, 6-12 yaş arasındaki çocuklar yüzde 50 indirimden faydalanıyor.


 Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0212 377 88 88 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...