Conrad İstanbul Bosphorus'tan 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel program...

Conrad İstanbul Bosphorus, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftleri, Boğaz manzarası ile büyüleyen Summit Bar&Terrace’a bekliyor. Conrad şefleri tarafından geceye özel hazırlanan, aşkınıza lezzet katacak “Be My Valentine” menüsü ve canlı caz performanslarına sahne olacak Summit Bar&Terrace, çiftlere romantik bir ziyafet ortamı sunacak.

Conrad İstanbul Bosphorus'tan 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel program...
13 Ocak 2020 - 22:05

Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul Boğazı’na hakim manzarası ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Conrad İstanbul Bosphorus, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı akşam yemeği ile çiftleri unutamayacakları anılar yaratmaya davet ediyor. Bu özel günde misafirler, hem “Be My Valentine”menüsünün servis edileceği Sevgililer Günü yemeğini, hem de Conrad İstanbul Bosphorus’un ihtişamlı atmosferinin keyfini çıkarabilecekler.

Conrad’ın, 270 derece benzersiz İstanbul manzarası sunan mekanı Summit Bar&Terrace’ta servis edeceği; aşkınıza lezzet katacak “Be My Valentine” menüsü, birbirinden özel gurme lezzetlerden oluşacak. “Votka ve Bitter Çikolatalı Makaron” ile başlayan lezzet şöleni, havyar, kinoa ve su teresi ile servis edilen “Atlantik Somonu” ile devam edecek. Ana yemek öncesi servis edilecek “Norveç Istakozlu ‘Cannelloni’” ve “Avakado ve ‘Guava’ Sorbet” damaklarda hoş bir dokunuş bırakacak. İki defa pişirilmiş Dana Bonfile ‘Chateaubriand’ ve Kaz Ciğeri ‘Scaloppini’ ana yemeğinin ardından kutlama yemeğinin son tatlı dokunuşları, petek bal ile servis edilen “Bitte Fırınlanmış ‘Brie’ Peyniri ve Bitter&Ruby çikolatalı orman meyveleriyle yapılacak.

Muhteşem caz performansının eşlik edeceği, “Be My Valentine” menüsü limitsiz yerli içecekler dahil iki kişi 750 TL olacak. Conrad İstanbul Bosphorus, Sevgililer Günü’nü eşsiz bir atmosferde, romantik bir müzik ziyafeti eşliğinde, özel bir kutlama yemeği ile taçlandırmak isteyen çiftleri bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...