Conrad İstanbul Bosphorus Havuz Sezonunu Açıyor

İstanbul Boğazı’na hakim manzarası ile konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatan Conrad İstanbul Bosphorus, yazın keyfini şehirde çıkarmak isteyenleri ağaçlar içinde yer alan havuzuna, yenilenmek isteyenleri ise tam donanımlı sağlık kulübüne davet ediyor. Açık havuz için yaz sezonu üyeliklerinde, sağlık kulübü içinse yıllık ve 6 aylık üyeliklerde cazip fiyat avantajlarıyla misafirlerini ağırlayan Conrad İstanbul Bosphorus, günlük kullanımlar için de ideal.

Conrad İstanbul Bosphorus Havuz Sezonunu Açıyor
26 Nisan 2019 - 11:35

Conrad İstanbul Bosphorus, şehrin kalbinde, ağaçlar içerisinde yüzme keyfi yaşatan açık havuzu ve sağlıklı molalar vermenize olanak sağlayan “Sağlık Kulübü” ile sizi yazın büyüsünü yaşamaya davet ediyor. Yaz boyunca 09:00-20:00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak olan Conrad İstanbul Bosphorus’un açık havuzu, Mayıs ortasından Ekim ayı ortasına kadar havuz severleri bekliyor.

Sauna, buhar odası ve soyunma odaları kullanımının dahil olduğu açık yüzme havuzunun hafta içi sezonluk fiyatı kişi başı 1.200 TL, çift olarak gelmek isteyen misafirler içinse 1.750 TL; sezon boyunca hafta içi ve hafta sonu, havuz keyfini sınırsız yaşamak isteyenler için kişi başı fiyatı 2.500 TL, çift olarak gelmek isteyenler içinse 3.600 TL olacak. Sessizliğin keyfini serin ve berrak sularda günlük olarak çıkarmak isteyen misafirler hafta içi kişi başı 150 TL, hafta sonu 245 TL ödeyerek havuzdan faydalanabilecekler. Çift olarak gelmek isteyen havuz severler ise hafta içi 270 TL, hafta sonu 375 TL ücret ödeyerek giriş yapabilecek.

Yeşillikler içerisindeki havuzuyla, misafirlerine adeta sayfiye yerinde gibi hissettirmeyi başaran Conrad, cazip üyelik fiyatlarıyla yaz sezonunu keyifle geçirebileceğiz adreslerin başında geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"