Columbia ile bu yaz güneşten fazlasını hissedin!

Macera tutkunları bu yaz, Columbia’nın aktif yaşam tutkunlarının hayat felsefesini yansıtan tasarımları ve sıcağa karşı çözüm olacak teknolojileri ile serin ve konforlu bir sezonun tadını çıkaracak...

Columbia ile bu yaz güneşten fazlasını hissedin!
02 Temmuz 2018 - 12:24

Outdoor ve aktif yaşam tutkunları, yazın kavurucu sıcaklarından, rüzgarlardan ve güneşin zararlı ışınlarından Columbia ile korunuyor. Güneşin zararlı UVA - UVB ışınlarını engelleyen ve serin tutan ürünler ile ister tatilde ister şehirde kendinizi anın tadını yakalamaya bırakın!

Spor ve Outdoor giyimin üstün performans markası Columbia yaz koleksiyonu ile sıcağa karşı kalkanınız olacak. Rengarenk şortlar, hafif gömlek ve t-shirtler ile Columbia spor giyimi macera tutkunlarının aktif yaşam felsefesi ile buluşturarak serin bir yazı garantiliyor.

Yaz aylarında hem şehirdeki günlük aktivitelerinizde hem de doğada geçireceğiniz keyifli zamanlarda Columbia ürünleri güvenilir dostunuz olarak her an yanınızda.

Koleksiyonda yer alan yumuşak ve hafif dokulu t-shirtler ve gömlekler güneşin zararlı ışınlarından korunmayı sağlayan giyilebilir teknoloji Omni-Shade, nemi emerek serinlik sağlayan Omni-Wickve güneş ışınlarını geri yansıtarak serin tutan Omni-Shade Sun Deflector teknolojileri ile macera sever yaşam tarzı tatil ruhu ile buluşuyor.

Geniş terlik ve şapka koleksiyonu ile yaz stilinizi tamamlayacak Columbia ürünlerine www.columbia.com.tr web sitesi ve Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

COLUMBIA:  Dış giyim, ayakkabı, aksesuar ve ekipman pazarlarının önde gelen yenilikçi firması olan Columbia Sportswear 1938 yılında Portland, Oregon’da kurulmuştur. Columbia ürünleri 100'den fazla ülkede satılmaktadır ve yenilik, kalite ve performans için uluslararası bir üne sahiptir. Columbia ürünleri, açık hava meraklılarını dış elementlerden korumak için geliştirilmiş yenilikçi teknolojilere ve tasarımlara sahiptir. Bu özelliği, konforu arttırır, ve açık hava etkinlikleri keyifli hale getirir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...