Çocuklar ne ile nereye gitmek istediklerini çizecek…

Türkiye’nin yüzde 100 yerli global markaları arasında yer alan Seger, çocuklar için ‘1 – 7 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’ kapsamında özel resim yarışması başlattı.

Çocuklar ne ile nereye gitmek istediklerini çizecek…
04 Nisan 2022 - 14:31
Türkiye’nin yüzde 100 yerli global markaları arasında yer alan Seger, çocuklar için ‘1 – 7 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’ kapsamında özel resim yarışması başlattı. ‘Seggy merak ediyor: Ne ile nereye gitmek istersin?’ temalı online resim yarışmasına ilkokul 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıflarında eğitim gören çocuklar 9 Mayıs akşamına kadar katılabilecekler. Türkiye genelinde gerçekleşecek yarışmanın sonuçları ise Haziran’da açıklanacak. Jüri oyları ile yarışmayı kazanacak çocukları lego, puzzle ve boyama seti gibi yaratıcılık odaklı birbirinden güzel hediyeler bekliyor.
 
Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği ödüllü resim yarışmaları yoğun ilgi gören Seger, bu yıl da çocukların motivasyonunu artırmak ve yeteneklerini sergilemelerine olanak sağlamak üzere 1 – 7 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’na özel yeni bir online resim yarışması düzenliyor.
 
Katılım oldukça basit
 
Çocuklar, 9 Mayıs akşamına kadar devam edecek olan ‘Seggy merak ediyor: Ne ile nereye gitmek istersin?’ temalı yarışmaya en az A4 boyutundaki kağıda resimlerini diledikleri boya materyali ile çizip, boyayarak katılabilecekler. Çizilen resimlerin ad, soyad, yaş, sınıf, adres ve iletişim bilgileri ile Segerauto instagram hesabına direkt mesaj ile ulaştırılması yarışmaya katılmak için ilk adım olacak. İkinci adımda ise çocukların çizdikleri resimlerle birlikte çekilen fotoğraflarını Seger’in sevimli maskotu Seggy’nin isminin yer aldığı #seggyileciziyorum ve #neilenereye etiketlerini kullanarak Segerauto instagram hesabını da etiketleyip gönderi olarak paylaşmaları yarışmaya katılmak için yeterli olacak. Her çocuk en fazla 1 resim ile yarışmaya katılabilecek. 
 
Yaratıcılık odaklı hediyeler kazanacaklar
 
1 – 7 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’na özel düzenlenen resim yarışmasının jürileri tarafından her sınıf grubunda 3’er kazanan belirlenecek. Yarışmanın sonuçları Haziran ayında açıklanacak. Çizdiği resim okuduğu sınıf grubunda birinci seçilen 4 çocuğa eğitici ve motor becerilerini geliştirmeye yardımcı olacak lego seti hediye edilecek. Yarışmanın ikincileri puzzle setleri, üçüncüleri ise rengarenk boya setlerini hediye olarak kazanacak. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"