City Fest ile gençler 3 gün boyunca müzik ve eğlencenin tadın çıkardı

Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un bu yıl ilk kez düzenlediği City Fest, seneye yeniden gerçekleşmek üzere sona erdi. 3 şehirde 3 gün 3 gece boyunca süren City Fest, binlerce kişiyi sevdiği sanatçılarla bir araya getirdi...

City Fest ile gençler 3 gün boyunca müzik ve eğlencenin tadın çıkardı
14 Mayıs 2018 - 22:33

BİNLERCE MÜZİKSEVERİN AKIN ETTİĞİ CİTY FEST SONA ERDİ

Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un bu yıl ilk kez düzenlediği City Fest, seneye yeniden gerçekleşmek üzere sona erdi. 3 şehirde 3 gün 3 gece boyunca süren City Fest, binlerce kişiyi sevdiği sanatçılarla bir araya getirdi.

Hemen her şarkısı dünya listelerinde 1 numara olan Inna, Sıla, Mabel Matiz, Teoman, Duman, Yeni Türkü, Aydilge, Kolpa, DJ Burak yeter ve daha pek çok sevilen ismin sahne aldığı City Fest coşkulu ve kalabalık geçen 3 günün ardından sona erdi. İstanbul ve Ankara’da yine binlerce kişi sevdiği sanatçıların şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.

INNA’DAN EBRU GÜNDEŞ ŞARKISI

City Fest’in ikinci gününde İstanbul’daki hayranlarıyla bir araya gelen Inna, festivalin finalini Ankara’da yaptı. Tüm dünyada liste başı olan sevilen şarkılarını bu kez Ankara’daki hayranları için seslendiren Inna, danslarıyla da festivalin coşkusunu artırdı. Bir ara sahnede Ebru Gündeş’in ‘Çingenem’ şarkısını Türkçe mırıldanan Inna, Türk sanatçılara olan hayranlığı bir kez daha gösterdi.

“I LOVE YOU INNA”

Festivalde yer alan küçük bir hayranını sahneye alarak onunla sohbet eden Inna, “Beni seviyor musun” diye sorduğu hayranından “I love you Inna” yanıtını aldı. Sahnede temposunu bir an olsun düşürmeyen güzel sanatçı, performansıyla izleyenlerden tam not aldı.

AYDİLGE’DEN “ANNELER GÜNÜ” MESAJI

SAHNEDE SİYAH DUVAK TAKTI

Müziği ve tavrıyla kendi tarzını yaratan Aydilge’de City Fest’in son gününde Ankara sahnesindeydi. Duyarlılığıyla her zaman beğeni toplayan Aydilge, Anneler Günü’nde sahne aldığı festivalde çocuk gelinlere dikkat çekti. Sahnede siyah bir duvak takan Aydilge, çocuk gelinlere göz yumanlara “Yaşları küçük olan bu kız çocuklarının Anneler Günü’nü kutlamaya vicdanınız elveriyor mu?” diye seslendi. Aydilge daha sonra “Sorma ne haldeyim” şarkısını orkestra olmadan çıplak sesle alandaki hayranlarıyla birlikte söyledi.

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TEMSİLCİSİNDEN BÜYÜK BEĞENİ

Aydilge’nin sahnedeki enerjisi ve duyarlılığı konser alanında bulunan Birleşmiş Milletler Türkiye temsilcilerinin dikkati çekince konser sonrası bir araya gelerek sohbet ettiler. Aydilge’nin sahnesinden çok etkilendiğini dile getiren BM Türkiye temsilcisi ile Aydilge daha sonra ortak projelerde bir araya gelmeye karar verdiler.

ANKARALI ZAKKUM VE MANGA SEYİRCİLERİ COŞTURDU

Kendileri de Ankaralı olan Zakkum ve Manga’da City Fest Ankara’da yer alan isimler arasındaydı. Seyircinin de büyük ilgi gösterdiği gruplar, şarkılarını alandaki kalabalıkla birlikte seslendirdi.

İSTANBUL CİTY FEST’E DUMAN İLE VEDA ETTİ

City Fest’in İstanbul sahnesi ise son gece Duman’a emanetti. Kendisini bekleyen yoğun kalabalığı selamladıktan sonra konsere başlayan Duman, en sevilen şarkılarını alandakilerle birlikte seslendirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu