CHP'nin Bayraklı adayı Serdar Sandal'dan Bayraklılılara davet

CHP'NİN BAYRAKLI ADAYI SERDAR SANDAL'DAN BAYRAKLILILARA DAVET

CHP'nin Bayraklı adayı Serdar Sandal'dan Bayraklılılara davet
15 Şubat 2019 - 17:27

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 17 Şubat Pazar günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı gerçekleşecek. Halkapınar Spor Salonu’nda 12:00’de başlayacak olan toplantının ardından CHP Lideri, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nın açılış törenine katılacak.

“İzmir ve İzmirlilere yakışır bir aday tanıtım toplantısı olacak”

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal ise CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretiyle ilgili açıklamada bulundu. Sandal, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla birlikte İzmir ve İzmirlilere yakışır bir aday toplantısı gerçekleştireceklerini söyledi.

“Bu coşkuyu birlikte yaşayalım”

Bayraklılılara aday tanıtım toplantısına katılma çağrısında da bulunan Sandal, “Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı olarak Bayraklı İlçe Başkanı, ilçe örgütü ve aday adaylarımızla birlikte 17 Şubat Pazar günü Halkapınar Spor Salonu’nda olacağız. Tüm Bayraklılı vatandaşlarımızı pazar günü aday tanıtım toplantısına davet ediyoruz. Gelin hep birlikte bu özel günü coşkuyla birlikte yaşayalım” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"