CHP'li Orhan Bora gönül aldı

ORHAN BORA, CHP FOÇA İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ÖZÜR DİLEDİ 

CHP'li Orhan Bora gönül aldı
22 Şubat 2019 - 22:48

Gerenköy Belediyesi eski Başkanı Orhan Bora, geçtiğimiz günlerde kişisel sosyal medya hesabı üzerinden CHP Foça İlçe Örgütünü hedef alan eleştirel bir paylaşımda bulunmuştu. 

Partisinin Foça İlçe Başkanı ile Belediye Başkan adayını tatlı-sert sözlerle isim vermeden hedef alan CHP'li Bora, bugün partisinin Yeni Foça seçim bürosu açılışında yaptığı duygusal konuşmayla  partililerinin gönlünü aldı.  

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ün Yeni Foça'daki seçim bürosu açılışına katılan Orhan Bora, burada yaptığı konuşmayla adeta gönülleri fethetti. 

Açılış konuşmaları kapsamında söz alan CHP'li Bora,  partisinin aday belirme sürecinin çok sağlıklı yönetilemediği düşüncesinden kaynaklı olmakla beraber geçici bir süre kırgınlık yaşadığını söyledi. 

Duygusal bir insan olduğunu söyleyen ve konuşurken gözleri dolan CHP'li Orhan Bora, "Herkesten özür diliyorum" dedi. 

Samimi ifadeler kullanan CHP'li Orhan Bora, "Biz birbirimize ne kadar kızarsak kızalım, kızamayacağımız bir yer varsa o da Cumhuriyet Halk Partisi... Dolayısıyla biz belli bir kırgınlık süreci yaşamış olsak da, olması gereken yerde her zaman olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bugün de aday arkadaşımıza olan desteğin tam olduğunu ve burada büyük bir kalabalığın toplandığını görmekten çok mutlu olduğumu belirtmek isterim" diyerek, Foça'da CHP'nin 6 oklu bayrağının 7'nci dönemde de dalgalanmaya devam edeceğine inandığını söyledi. 

Konuşmasını yoğun alkış ve tezahüratlar eşliğinde noktalayan ve partisinin Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz ile kucaklaşan Orhan Bora'nın verdiği birliktelik görüntüsü partilileri nezdinde büyük takdir topladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...