CHP'li Günal Biçer'den güzel hareket...

CHP FOÇA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI GÜNAL BİÇER'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI...

CHP'li Günal Biçer'den güzel hareket...
05 Ocak 2019 - 19:13

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça Belediye Başkan Aday Adayı Günal Biçer, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.  

Cumhur İttifakı'nın Foça belediye başkan adayının açıklanmasının hemen ardından partililerine Cumhur İttifakı'na karşı birlik ve beraberlik çağrısı yapan CHP'li Günal Biçer, yaptığı paylaşımla takdir topladı. 

Siyasi kulislerde bir süredir Günal Biçer'in CHP'den aday gösterilmemesi halinde başka bir partiden aday olacağı iddia ediliyordu. 

Bir dönem CHP Foça İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Günal Biçer, yaptığı paylaşımla hakkındaki söylentileri boşa çıkardı. 

CHP'li Biçer, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, söylentilerin aksine partisine sadık kalacağının mesajını verdi. 

Cumhur İttifakı'nın Foça adayının belli olduğuna dikkati çeken Günal Biçer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Referandumdan bu yana Cumhuriyet ve Cumhuriyetin bütün kazanımlarını yok etmek için var gücüyle çalışan Cumhur ittifakına karşı partimizin adayı kim olursa olsun tek yürek olacağız"  

CHP'nin Foça belediye başkan aday adaylarının toplu halde çekilmiş bir fotoğrafını da paylaşımına ekleyen Biçer, bu davranışıyla  büyük takdir topladı. 

Günal Biçer'in "Aday kim olursa olsun, tek vücut olarak gene yeneceğiz!  Yaşasın millet, yaşasın cumhuriyet" şeklinde yorumlarla destek bulan paylaşımı sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda beğeni ve övgü aldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...