CHP'li Beko, Fatih Gürbüz için destek istedi

CHP'Lİ BEKO, ILIPINAR'DA FATİH GÜRBÜZ İÇİN DESTEK İSTEDİ 

CHP'li Beko, Fatih Gürbüz için destek istedi
15 Mart 2019 - 11:50

Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ün seçim çalışmalarına katılan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Büyükşehir Yasası'yla Foça'nın mahallesi konumuna gelen Ilıpınar köyünde kapı kapı gezerek Millet İttifakı'nın İzmir Büyükşehir ve Foça Belediye başkan adayları için destek istedi. 

Ilıpınar'a kalabalık bir konvoy eşliğinde gelen CHP'li Kani Beko ve Fatih Gürbüz, burada davul-zurna eşliğinde karşılandı. Kani Beko'nun Ilıpınar ziyareti renkli görüntülere sahne oldu. CHP'li Beko, partisinin Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz ile karşılıklı Harmandalı oynadı. 

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP'li Beko ve Gürbüz, Ilıpınarlı kadınların daveti üzerine 'Pişi Günü' etkinliğine katıldı. Ilıpınar sakinleriyle uzun uzun sohbet eden İzmir Milletvekili Kani Beko, ikram edilen pişi ve yudumlanan çaylar eşliğinde sorunları ve çözüm önerilerini dinledi. 

Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz de  kırsal kalkınmaya yönelik projelerini anlattı. Özellikle kadınları üretime ve kurumsal dayanışmaya  teşvik edeceklerini belirten Fatih Gürbüz, Seferihisar örneğinden yola çıkarak kadın kooperatifçiliğini destekleyeceklerini söyledi. 

Ilıpınar'da ev ve kahvehane ziyaretlerinde bulunan Kani Beko ve Fatih Gürbüz'e, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Hikmet, Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu ve  İYİ Parti Foça ilçe yöneticileri de eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...