CHP Konak'tan Batur'a ziyaret

22 Aralık’ta yapılan kongrede 229 oy alarak bir kez daha CHP Konak İlçe Başkanı seçilen ve güven tazeleyen Çağrı Gruşçu, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u makamında ziyaret etti...

CHP Konak'tan Batur'a ziyaret
08 Ocak 2020 - 18:43

İlçe örgütü ve belediye arasındaki uyum ve birlikteliğe dikkat çeken Gruşçu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a, verdiği güven ve destek için teşekkürlerini ileterek, “Örgütümüze değer veren, örgütümüze saygı duyan bir anlayışla belediye başkanlığı görevinizi yerine getiriyorsunuz. Bundan ötürü hem onur duyuyoruz hem de başarmak adına birlikte uyum içerisinde çalışabilmenin yolunu yeniden açtığınız için mutluyuz. Birlik beraberlik içerisinde bir ortam yaratmak ve yeni yönetici arkadaşlarımıza bu dönem fırsat sunabilmek adına çok önemli bir çalışma yaptık. Bugüne kadarki desteğinize teşekkür ederken, bundan sonra da beraber yol yürümekten onur duyduğumuzu ifade etmek isteriz” dedi.

Demokrasi dersi

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileyen Başkan Abdül Batur da yerel seçimlerde olduğu gibi kongre sürecinde de örnek bir çalışmaya imza atıldığını vurguladı.  Belediye Başkanı seçildikten sonra da aynı uyum ile çalıştıklarını ifade eden Batur, “Birbirimizi dinleyerek, uzlaşarak, anlaşarak, ilçemize insanımıza hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi. Kongre sürecinde de Konak’ta demokrasi dersi verildiğinin altını çizen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Konak’a yakışan ve yüksek düzeyli bir ilçe kongresi yaşadık. Eleştiriler de oldu ama kimse kimseyi kırmadı, üzmedi. Demokrasinin en güzel yanlarından biri de birbirini anlamak, dinlemek, saygı duymaktır. Bu demokratik sürecin en güzel şekilde yönetilmesi ve başarılması noktasında da başkanımızı ve yönetimimizi kutluyorum” diye konuştu.

Birliktelik ve uyum devam edecek

Kongre sürecinde net bir duruş sergilediklerini hatırlatan Başkan Batur, gelecekte de birlikte çalışma kültürünü sürdüreceklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Siyasette bir duruşumuz var ise bunu net bir şekilde ortaya koymuşuzdur. Biz de her zaman olduğu gibi tarafımızı net bir şekilde belli ettik. Çağrı kardeşimizin siyasi duruşunu, ilçeye ve partimize yakışır tavır ve davranışlarını, temsil kabiliyetini, partimizi Konak’ta bir üst noktaya çıkarma gayretini ve bu gayretin neticelerini de görüyoruz zaten. Konak en iyi çalışan, başta gelen ilçelerden bir tanesi. Bundan sonraki çalışmalarımızı da Konak’ı çok daha iyi noktaya getirmek, ilimizde partimizin en iyi noktada olmasını sağlamak bizim en büyük görevimiz. Bundan sonraki süreçte biz de ilçe örgütümüzün her zaman yanındayız, arkasındayız ve emrindeyiz. Çünkü bizler artık iktidarın bir numaralı adayıyız. Bizler hata yapmadığımız müddetçe halkımız bizi bu noktaya doğru taşıyor. Gelişmeler de bunu gösteriyor. Hepinize, başta sayın başkanımız olmak üzere başarılar diliyorum. Her zaman bir kardeşiniz, abiniz, arkadaşınız olarak buradayım.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"