Çeşme'de yeni yıl etkinlikleri başladı

Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı konserleri kapsamında sahne alan Yeni Türkü, Çeşmeliler’e unutulmaz anlar yaşattı.

Çeşme'de yeni yıl etkinlikleri başladı
19 Aralık 2021 - 17:54

Çeşme’de yeni yıl coşkusu Yeni Türkü ile zirveye çıktı

Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı konserleri kapsamında sahne alan Yeni Türkü, Çeşmeliler’e unutulmaz anlar yaşattı. 2022 yılını görkemli bir partiyle karşılamaya hazırlanan Çeşme’de yeni yıl etkinlikleri başladı. 18 Aralık’tan 1 Ocak’a kadar yılbaşını bir dizi etkinlikle kutlayacak olan Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen “yılbaşı konserleri” kapsamında Türkiye’nin en önemli müzik grubu Yeni Türkü sahne aldı.
 
Aya Haralambos Kilisesi'nde düzenlenen konserde Çeşmeli müzikseverlerle bir araya gelen Yeni Türkü izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. “Yağmurun Elleri”, “Eyvallah”, “Fırtına”, “Aşk Yeniden” gibi en sevilen şarkılarından oluşan geniş bir repertuvara yer veren gruba, Çeşmeliler de eşlik etti. Grubun performansı, Çeşmeli sanatseverler tarafından uzun süre alkışlandı.
 

Başkan Oran, Kayseri’den mesaj gönderdi

Kayseri'de düzenlenen çalıştayda olduğu için konsere katılamayan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Bu soğuk kış gecesinde, ülkemizin ve kentimizin geleceği için Kayseri’de düzenlenen Çalıştay’dayız. Çeşme Ailemin yanında olamasam da, gönlüm sizlerle… Yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” mesajını gönderdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"